Moje sladké tajemství

Místo svatby smutný rozchod

Sympatická zpěvačka skončila znovu se zlomeným srdcem.

Šok svým fanouškům způsobila zpěvačka Monika Absolonová (44), když oznámila, že její vztah s bývalým hokejistou Tomášem Hornou (44) je už minulostí.

Přestože okolí považovalo zpěvačku Moniku Absolonovou (44) a sportovce Tomáše Hornu (40) za dokonalý pár, pod povrchem už zřejmě dlouho bublaly problémy. „Nemám úplně energii něco tajit, tak bych Vám chtěla říct, že jsme se s Tomášem rozešli.

Zbyli jí tak už jen její dva milovaní synové.

Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život,“ napsala svým fanouškům Absolonová, která byla s Hornou více než čtyři roky zasnoubená, a vloni si dokonce společně pořídili chalupu. Okamžitě se tak všichni začali ptát, co způsobilo krach jejich vztahu.

A šušká se, že důvodem by mělo být to, že Monika Tomášovi přišla na nevěru. Že byl rozchod iniciován z její strany, napovídá i vyjádření její kamarádky Venduly Pizingerové (49).

„Jsi silná! Na takové rozhodnutí. To nedokáže každá žena,“ napsala zpěvačce pod fotografii, kterou rozchod oznámila. Monika s Tomášem teď musí hlavně vyřešit, jak se do budoucna budou starat o své dva malé syny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden