Můj čas na kafíčko

Místo ve svém srdci měla vždy obsazené

Můj čas na kafíčko

Muže svého života si vzala za manžela. Dokonce dvakrát. a Držela ho za ruku až do jeho poslední chvilky.

Vždycky hrála křehké, ale prudce inteligentní a emancipované dívky a ženy a taková je i v civilním životě. Daniela Kolářová (75) nás televizním a filmovým světem provází už víc než půl století a my se stále těšíme z každé její další role.

Kdybychom měli možnost navštívit Danielu Kolářovou v jejích raných školních letech v Karlových Varech, viděli bychom nenápadnou hubenou dívenku. Až moc hubenou. Rodiče už si s Danielou nevěděli rady, o prázdninách ji posílali takzvaně na vykrmení k babičce, která si dokonce pořídila píšťalku, jíž vnučku upozorňovala, že nastal čas k jídlu.

Energie ovšem malé Daniele nechyběla. Ve sportu dokonce zářila, byla hokejovou i krasobruslařskou hvězdou a výtečně jí to šlo i pod

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden