Můj čas na kafíčko

Místo velké lásky přišly v životě Ireny Kačírkové jen velké bolesti!

Můj čas na kafíčko

Po rozvodu vystřídala několik vztahů, ale toho pravého už nenašla.

Měla velký talent, byla krásná, ale štěstí se jí moc nedržela. Herečka Irena Kačírková (†60) prožila jen jedno krátké manželství a svoji krutou smrti si dokonce sama předpověděla!

Patřila k opravdovým dámám mezi českými herečkami, byla hezká a inteligentní. O tom, co chce v životě dělat, měla Irena Kačírková (†60) jasno už jako malá. Doma by si možná přáli, aby převzala živnost po svém otci, vyhlášeném ostravském kožešníkovi, ale Irenu to táhlo k umění. Ve školních letech chodila na balet a na gymnastiku, také hodně zpívala.

Před Jiřím Šlitrem dala přednost režisérovi!

Po maturitě na gymnáziu odešla Irena Kačírková do Prahy studovat na vysněnou Státní konzervatoř. V té době už za sebou měla první účinkování v ostravských divadlech. Než Irena dostudovala

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden