Můj čas na kafíčko

Místo vyhazovu z televize dostala kšeft snů!

Pro Primu je svůdná a velmi vnadná moderátorka zpráv Eva Perkausová (26) velkým lákadlem. Jen kvůli ní usedá k obrazovkám spousta mužů. Jenže do budoucna se s ní už v nových zprávách nepočítalo. Místo drsného pádu přišel ale nečekaný zvrat! Sexbomba se stala hlavní tváří nového pořadu o hvězdách.

Zdálo se, že bonďatá krasavice Eva Perkausová (26) skončí na dlažbě! Prima a její majitelé chtějí porazit Novu a stát se nejsledovanější televizí. Proto chystají nový zpravodajský kanál v americkém stylu CNN Prima News, kde má být moderování zpráv akční a improvizované.

A tam se už Eva nehodila! Sice se na ni hezky kouká, ale noví moderátoři zpráv musí mít prvotřídní vzdělání (aby nepokládali naivní otázky) a umět rychle reagovat na situaci. Jenže Eva dosud četla zprávy ze čtecího zařízení a to je pro nové, akční zpravodajství málo.

„Cítím se příliš mladá na to, abych splňovala všechna ta přísná kritéria, na tak velký zpravodajský projekt si netroufám,“ přiznala pokorně Eva, která se bála, co bude s její televizní kariérou, a také s pravidelným měsíčním přísunem peněz.

Dostala nabídku za lepší peníze?

Televize Prima měla na letošek naplánovanou řadu změn, a ty stojí hodně peněz, kterých s úbytkem reklamy není nazbyt. Když to vypadalo, že Eva natvrdo odejde z domovské televize, začaly po ní prý chňapat menší televize. Jenže ty jí nemohly nabídnout velké platy, na jaké je zvyklá.

Už zase bude dráždit celebrity!

Své zbraně ale Eva rozhodně nesložila. Naopak! Sexy kráska se stane hlavní tváří nového magazínu o životě slavných Showtime,
který úplně nahradí stávající Top Star! Ten poběží každý večer po hlavních zprávách.

Především muži, kteří se na zprávy dívají jen kvůli ní, si ji budou moci prohlédnout i od pasu dolů! Sexbomba Eva totiž nebude sedět za moderátorským pultem, ale bude postávat před velkou obrazovkou.

Střídat se bude s oblíbenou moderátotkou Laďkou Něrgešovou(44). A co bude s jejím kolegou, krasavcem Romanem Šebrlem (45)? Idol žen prý nejdřív dostal nabídku stát se klasickým sportovním reportérem.

Jenže to by musel být nejen pohotový, ale musel by se také orientovat ve sporotvní historii, mít v malíčku statistiky a v pravou chvíli správně údaje použít, což není žádná legrace. Bývalý olympijský desetibojař ale dostal také skvělou nabídku. Stane se hlavní tváří nové sportovní redakce.

Co všechno udělala pro svou kariéru?

Eva si do hlavních zpráv vyšlapala cestu moderováním pořadů o životě slavných hvězd a živými rozhovory s celebritami.
Takže se k tomu, co jí prý vlastně stejně baví nejvíc, zcela bez potíží zase vrací.

Do své televizní kariéry investovala už tolik času a úsilí. Chodila dlouho k logopedovi, aby si srovnala sykavky, učila se anglicky a také svá pověstná ňadra si prý do svůdné velikosti č. 5 nechala také upravit. Eva měla minimálně dvě tři želízka v ohni. Za prvé věděla, že by při odchodu pravděpodobně dostala tučné odstupné.

Za druhé jí bylo jasné, že po ní sáhnou konkurenční televize. A konečně za třetí je tu její movitý a záhadný přítel a podnikatel Ivan (37). Ještě před pár měsíci svého miláčka ale před všemi schovávala.

Podpoří a zachrání Evu její svalnatý přítel?

Zřejmě si byla vědoma toho, že celostátní televize nemusí tolerovat u své hlavní hvězdy nejasné známosti. Tyto obavy ale hodila už dávno za hlavu.

S Ivanem se začala objevovat veřejně a on při pražských pobytech už také bydlí v jejím bytě u Palmovky. Podle některých zdrojů Ivan dováží do Čech sportovní náčiní, zejména vybavení pro bojové sporty.

Podle jiných funguje jako promotér čím dál populárnějších mužských zápasů v oktagonech s pletivem. Ostatně sám vypadá, jako by nejeden takový zápas také absolvoval.

Tajné schůzky v přítmí drahých restaurací

Zatímco ještě před časem se Eca se svým urostlým milencem scházela na „tajňačku“ v malých a velmi luxusních restauracích,
dnes už spolu oba vesele vyrážejí na společenské akce, rauty a vesele pózují před objektivy kamer a fotoaparátů.

Jejich vztah už teď vypadá vážně, a tak Eva, i kdyby přišla o práci asi už nemusí mít takovou starost o finance jako dřív.

Odkud vlastně její miláček pochází?

Někteří lidé spekulují, že její přítel pochází z Ruska či Ukrajiny, jiní ho tipují spíš na Balkán a Srbsko. To ale na budoucnosti
krásné blondýny nic nemění: zdá se, že si manžela už vybrala.

Dcera někdejšího pražského podnikatele z dob soumraku socialismu Ladislava Perkause (67) dlouhá léta hledala muže, který by jí poskytl klid a blahobytné zázemí, když na tatínka nejednou volala i policii.

Přitom otec jí dodnes slouží jako mužský vzor. Nelze přehlédnout, že si Eva za partnery vybírá stále dokola drsné chlapy typu macho – a samozřejmě úspěšné, bohaté, s penězi, movitostmi a pokud možno i nemovitostmi.

Blonďatá kráska měla vždy velkou slabost pro vlivné a velmi bohaté podnikatele.

Proč si vybírala samé starší parnery?

Byli starší klidně i o jednu až dvě generace, zahrnovali ji potřebnou péčí, hýčkáním, luxusem a přepychem, k terý v nadná kráska tolik miluje. Hledá snad u nich chybějící lásku a péči svého otce? Eva chodila spoustu let se známým podnikatelem s auty
Antonínem Charouzem (66), nebo s exmanželem své nevlastní sestry Karlem Kubou (48), kterého prý tím pak zdárně rozvedla.

Kolegu z Primy Tomáše Krause (46) už si našla sama, s ním to podle některých zpráv ale bylo jen naoko, aby měl bulvár o čem psát. Ostatně před dvěma lety byl ženatý i Evin dnešní přítel Ivan. Jak je na tom dnes, není známo. Jisté je jedno: jak pestrá je minulost krasavice Evy, tak barvitá a nevyzpytatelná může být i její budoucnost.

V té zřejmě musejí figurovat drahé restaurace, vozy, jachty, exotické dovolené a samozřejmě luxusní dům s bazénem. Na Instagram musí být přece pořád co dávat! Jenže Ivanovi mohou vyschnout příjmy a stejně tak rychle i její žhavá přízeň. Jisté je, že sexy moderátorka neřekla poslední slovo a z obrazovky jen tak nezmizí.

Rodina je grunt aneb celá Perkaus Family

Historie rodiny Perkausovy její členy připravila o duševní stabilitu, a není divu. Podle skupinky podnikavých individuí kolem Ladislava Perkause (a materiálů na kriminálce) sepsal kdysi Radek John (65) scénář k filmu Bony a klid.

A protože tatínkova obchodní činnost měla stejnou pointu jako film – tedy několik let odnětí svobody – rozpadlo se, když byla Eva malá, i manželství jejích rodičů. Maminka Eva už tehdy využívala dceřiny svůdné krásy a vodila ji na různé konkurzy, i když ji finančně podporoval hlavně odstrkovaný otec.

Toho začala pomlouvat Evina nevlastní sestra Monika (46) poté, co Eva začala chodit s jejím manželem  Karlem Kubou (48). Ve skutečnosti i on podniká, obchoduje se starožitnostmi. A aby byly rodinné poměry ještě složitější, je tu ještě Eviččin bratr Sebastian Perkaus (28). O něm si Perkaus starší nějaký čas myslel, že je jeho, s paní Perkausovou ho ale zplodil oddaný rodinný přítel, herec Sagvan Tofi (55).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden