Můj kousek štěstí

Mít tak ještě jedno miminko!

Ani svatba, ani dítě? Ten stav by vyhovoval mazanému právníkovi, ale ne svobodné matce...

Přání jejího života? Není těžké ho uhodnout. Moderátorská ikona Televize Nova Lucie Borhyová (44) se jím ani příliš netají, i když jsou její slova o „miminku do třetice“ poměrně opatrná. O to větší může být její snaha.

Když je možnost dítě mít, tak proč ne... Tuhle větu pronesla zprávařka Lucie Borhyová (44)  před více jak rokem. V kontextu celého rozhovoru jakoby krčila rameny nad otázkou, zda mít ještě jedno dítě, nebo už jen pozorovat, jak puberta mlátí s třináctiletým synem a jak do krásy roste osmiletá dcera.

Lucie ale rozhodně není z těch hvězdiček, které se svými plány zásobují bulvár, jen aby mohl co chvíli vytrubovat novou senzaci. Něco naznačí, ale nic nechce zakřiknout. Touhu, kterou v sobě tutlá, prozrazují jen její činy.

Nadávno opět zavítala do nemocnice na Bulovce, ostatně nadace LuckyBe, jíž je zakladatelkou, je tady pečená vařená, co chvíli zdejšímu neonatologickému oddělení kupují nový přístroj. Lucie už tady dvakrát rodila a je nad slunce jasnější, že by si to ráda zopakovala i potřetí, byť jí oba porody daly hodně zabrat.

Představovaly ale slzy štěstí, radosti a novou bezmeznou lásku, básní. Lékařská věda jí další dávku „bezmezné lásky“ může snadno dopřát a moderátorka to moc dobře ví. Jak dalece ovšem s jejím přáním souznějí představy, které má o společné budoucnosti se slavnou blondýnkou brněnský podnikatel a vystudovaný právník Michal Smečka (34)?

Je právě on tím důvodem, proč Borhyová nemluví o svých přáních „na plná ústa“? Není ovšem vyloučeno, že se najde muž, co nabídne víc, než jen úmorné dojíždění do moravské metropole. Možná se už našel... Lucie má každopádně mezi odborníky na přivádění dětí na svět silné konexe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden