Moje sladké tajemství

Mladičká studentka si vyhlédla známého režiséra

Moje sladké tajemství

Netlačila na Miloše, aby se kvůli ní rozvedl, a už vůbec jej nenutila do svatby. Dávno totiž měla jeho lásku a obdiv.

Dělil je víc než třicetiletý věkový rozdíl, a přesto se milovali. Miloš Forman (†86) a jeho třetí manželka Martina (56) si dokázali vybudovat domov, kde sídlila láska, štěstí a rodinná pohoda.

Ona byla krásná a nikdy se netajila obdivem k úspěšným starším mužům. On zase tato kritéria bezezbytku splňoval. Martina, tehdy ještě Zbořilová (56), a Miloš Forman (†86) ale všechny škarohlídy překvapili. Z počátečního okouzlení se během několika málo měsíců stal hluboký vztah založený na velké lásce, vzájemném respektu a smyslu pro humor.

Manželská věrnost mu nic neříkala

Na samém počátku tohoto příběhu ale nebyl světově uznávaný režisér. Když Miloš Forman u filmu začínal, byl chudý jak kostelní myš a jeho první velké lásce bylo pouhých šestnáct let. Začínající herečku Janu Brejchovou (82) prý právě kvůli němu vyhodili z domu a ona se musela odstěhovat do podnájmu, kam za ní Miloš lezl oknem.

Jakmile bylo Janě osmnáct let, už tu byla svatba. Jenže Miloš na manželskou věrnost příliš nevěřil, což Jana nedokázala přenést přes srdce. V roce 1962 tu byl rozvod a jen o dva roky později se

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden