Můj čas na kafíčko

Mladou milenku vyměnil Dvořák za tanečnici

Představitel nezapomenutelného čerta Uriáše z oblíbené pohádky Anděl Páně Jiří Dvořák (51) má před sebou pořádnou výzvu. Co nevidět bude muset bojovat v taneční soutěži StarDance jako nejstarší soutěžící nejen s ostatními hvězdami showbyznysu, ale hlavně sám se sebou.

Už dva roky ho trápí reflux a kvůli němu musel hodně přehodnotit nejen pracovní nasazení, ale i roli přítele a otce. Pravděpodobně i z toho důvodu odpírá své mladé přítelkyni Jitce Randárové (29) děti, po kterých jistě začne dřív nebo později toužit. Jenže on ještě před dvěma lety nechtěl o miminku ani slyšet, natož teď. Prý si nehodlá, tak jako jeho kolegové, dělat svoje vlastní vnuky a jednu krásnou dceru Aničku (16) s herečkou Bárou Munzarovou (46) už má. A v tom nehodlá ustoupit ani kvůli o 22 let mladší zrzce. Na to se podle něho musí domluvit dva a on v tom má jasno. Bude takhle nekompromisní dál, nebo si tak nechává otevřená zadní vrátka?

Jeho bývalá žena se nedávno znovu vdala.

Z nemoci má hrůzu

Jenže rodičovství je teď zřejmě to poslední, na co myslí. Daleko důležitější je pro něj jeho současné zdraví. Kvůli nepříjemné nemoci může totiž nadobro přijít o hlas a to je zvláště pro herce a dabéra konec. Proto se rozhodl hlas zbytečně nenamáhat, zrušil náročnou účast ve vinohradském divadle a omezil i namlouvání reklam. Naštěstí není v přímém ohrožení života, tak aspoň párkrát do měsíce dochází do divadla Viola. Přesto mu ale hrozí rakovina, pálí ho žáha a má zakázáno kouřit i pít. Jak zvládne výzvu?

Jak zvládne takovou vysilující zátěž?

Z mladé tanečnice a živých vystoupení na pódiu má už teď při tréninku hrůzu. „Chtěl jsem, aby moje partnerka byla dobrý člověk a abychom si spolu sedli. A také, aby nebyla příliš ambiciózní a neuštvala mě na sále,“ nezapomněl podotknout herec. Tančit bude s nováčkem soutěže Lenkou Norou Návorkovou. A hned na první pohled udělal dojem. „Když jsem se otočila, tak jsem si vybavila Anděla Páně. A na to konto budeme v soutěži jak andělští, tak i ďábelští,“ nechala se slyšet profesionálka. Ustojí ale Jirka její tempo?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden