Moje šťastná hvězda

Mladší partner s ní nechce dítě?

Na první pohled to vypadá, jako kdyby byl její život jako z pohádky. Herečka Lucie Polišenská (34), která hraje v úspěšném seriálu Slunečná, nemá o pracovní nabídky nouzi.

V minulosti se proslavila například seriálem Ohnivý kuře a mimo televizi také hraje v Národním divadle, což je pro mnohé herce a umělce vrchol kariéry. O finance tedy herečka očividně strach mít nemusí.

A to samé platí, i co se partnerského života týče. Má totiž mít už několik let vztah se svým o devět let mladším přítelem, který není mediálně známý a
údajně o to ani nestojí.

Herečka se všechno ohledně jejich lásky snaží držet pod pokličkou a téměř o něm nemluví. A už to nasvědčuje tomu, že v jejím vztahu není všechno tak úplně v pořádku.

Vztah plný hádek?

Snad každá zamilovaná žena se o svém partnerovi alespoň jednou za den zmíní. Lucie to má ale očividně jinak. Její kamarádi a kolegové si údajně nepamatují, kdy naposledy jim o svém příteli něco řekla nebo kdy jim povyprávěla nějakou jejich společnou historku.

Někdy se zdá, jako kdyby partnera ani neměla, protože její chování tomu nenasvědčuje. Má snad Polišenská ve vztahu nějaké problémy, které se bojí říct nahlas? Možná má mladší partner jiné názory a životní priority, což by herečku mohlo trápit.

Děti vždy milovala

O dětech mluví Polišenská už celkem dlouhou dobu. Málokdo o ní ví, že vystudovala zdravotnickou školu, a dokonce chtěla být porodní asistentkou. K dětem měla tedy vždy kladný vztah a chtěla jim být co nejvíc nablízku.

Zároveň si taky samu sebe vždy představovala jako mladou maminku. Toto přání se ale bohužel doposud nenaplnilo. Na první dítě má Lucie sice ještě pořád čas, ale už moc dobře ví, že času nemá zrovna nazbyt.

Všechno se najednou tak nakupilo, že ani nevěděla jak, a miminko šlo zkrátka na chvíli stranou. Teď už o něm ale začíná vážně uvažovat a nejraději by byla těhotná klidně hned. Problém má být ale v jejím partnerovi.

Ještě se na to necítí?

Partnerovi Lucie má být pouhých pětadvacet let a údajně se ještě na roli tatínka příliš necítí. Chce si toho ještě spoustu užít a vidina toho, že by byl většinu času doma s miminkem, ho děsí.

Polišenská jeho rozhodnutí respektuje, nemůže ho přece do ničeho nutit a ani to nemá v plánu. Teď se asi nachází ve fázi, kdy čeká, jestli její přítel změní názor sám od sebe.

To by jí jistě udělalo nesmírnou radost, ale je jasné, že ze dne na den to nebude. Vedle něj by si tedy na vysněné miminko musela ještě pár let počkat a otázka je, jestli to zvládne.

Uteče od ní?

Lucie se momentálně nachází na tenkém ledě. Když situaci nebude řešit, hrozí jí, že se miminka nikdy nedočká. Pokud ale bude na přítele s miminkem zase moc tlačit, mohl by od ní taky hodně rychle utéct.

Z toho má sympatická herečka asi největší strach. V minulosti ji lidé odsuzovali kvůli její kypřejší postavě, a v ní to pravděpodobně zanechalo jistou nejistotu.

Dodnes se celkem nehezky vyjadřuje o všech modelkách a tvrdí o nich, že se jí jejich vychrtlé postavy ani trochu nelíbí. Kritizovala je také za to, že když už se modelky dostanou před kameru, jejich výkon je většinou velmi bídný. Vypadá to, že veškeré mindráky se jí drží jako klíště.

Netuší, jak to skončí

Pokud má herečka skutečně takové problémy se sebevědomím, musí na mladšího partnera taky dost žárlit. Jemu to zase musí celkem vadit, a proto nemá na děti ani pomyšlení, celý život má teprve před sebou a jistě ještě není ta pravá doba na to, se v tak časném věku usadit.

Jak to ale s jejich vztahem nakonec skončí? Půjde si každý svou cestou, nebo se z nich nakonec přece jen stane šťastná rodinka? Možná by si měli oba společně sednout a probrat všechna možná pro i proti, třeba se nakonec nějakého kloudného výsledku a závěru doberou.

To se určitě brzy dozvíme, ale zatím ani jeden z nich neví, jak to celé dopadne. Lucie už má být ale celkem zoufalá a bojí se, že miminko snad ani nestihne. Doufejme, že se to nestane.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden