Moje šťastná hvězda

Mleté maso s fazolemi a kukuřicí

Příjemně pikantní pokrm nejlépe chutná s bílou rýží nebo čerstvým pečivem.


Suroviny:


400 g mletého hovězího masa


200 g červených konzervovaných fazolí


1 plechovka kukuřice


1 čerstvá chilli paprička


1 velká cibule


2 kostičky hořké čokolády


sůl, pepř


špetka muškátového oříšku


olej na restování


petrželka na ozdobu


Postup:


Cibuli nakrájejte najemno a orestujte ji. Přidejte mleté maso a restujte 2 až 3 minuty. Do pánve přidejte nadrobno nakrájenou chilli papričku a poté fazole. Duste pod pokličkou zhruba 15 minut. Nakonec přidejte plechovku kukuřice a dochuťte směs solí, pepřem a špetkou muškátového oříšku.


Promíchejte a opět duste 5 až 10 minut. Úplně na závěr přidejte dvě kostičky hořké čokolády a ještě podle chuti přidejte sůl a pepř. Pokrm servírujte s čerstvými bylinkami, nejlépe petrželkou a křupavým pečivem. Přejeme dobrou chuť!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden