Moje šťastná hvězda

Mleté maso v pikantní omáčce

Nejlépe chutná s čerstvě opečeným chlebem, rýží nebo mexickou tortillou.


Suroviny:


250 g hovězího mletého masa


1 velká cibule


150 g konzervovaných červených fazolí


150 g konzervované kukuřice


300 g konzervovaných rajčat


2 čerstvé chilli papričky


2 kostičky hořké čokolády


hrst strouhaného čedaru


sůl, pepř


olej na restování


Postup:


V hlubší pánvi nebo hrnci si rozpalte olej a orestujte na něm na kostičky nakrájenou cibuli. Přidejte mleté maso, sůl, pepř  a nakrájenou chilli papričku. 


Vyčkejte pět minut a přidejte do hrnce fazole a kukuřici. Míchejte dalších pět minut. Nyní přidejte protlak a dochuťte dle potřeby. Duste pod pokličkou deset minut. Nakonec přidejte kousek čokolády. Servírujte s nastrouhaným sýrem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden