Můj kousek štěstí

Mlha kolem tajného dárku

Snad nejde o trvalou úpravu zevnějšku!

Utíká ten čas, nebo neutíká? Když řekne moderátorka, modelka a vicemiss České republiky 1996 Iva Kubelková (45), že je s otcem svých dětí už dvacet let, divíme se, jak to letí.

Při pohledu na Ivu Kubelkovou (45) ale zjišťujeme, že se vlastně čas zastavil. Matka Natálie (17) a Karolíny(13) oslavila půlkulaté narozeniny ve skvělé formě. Má k tomu ostatně také výborné podmínky.

Doby, kdy chtěla své přednosti zmenšovat, jsou naštěstí pryč.

Její přítel Georg Jirasek (64) ji zřejmě nosí na rukou, minimálně se ale pečlivě stará, aby rodina netrpěla nouzí. Své lásce dal prý „velmi osobní dárek“, jehož povahu si však Iva hodlá nechat pro sebe.

Prstýnek, tedy ten „podstatný“ to zřejmě nebyl. Svatba v plánu prý nefiguruje. „Třeba nás holky přemluví, ale zatím papír nepotřebujeme,“ míní moderátorka.

Stejného názoru je možná její dávný přítel Jaromír Jágr (50), který se ovšem ještě ani nerozhoupal ke zplození potomka. To dcery Ivy Kubelkové až jsou málem na vdávání, okusily lesk velkého světa, když se prošly po mole za blýskání fotoaparátů, ale svou profesi vidí zřejmě jinde, než v modelingu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden