Moje šťastná hvězda

Mluví s vámi duchové?

Moje šťastná hvězda

Existuje několik způsobů, jak může duchovní svět získat vaši pozornost, ať už jsou to vaši blízcí, kteří přišli na tento svět, nebo vaši duchovní průvodci. Poradíme, jak se s nimi spojit.

1. Elektronika začne vyvádět 

Nezapomeňte, že těla sice odejdou, ale energie, kterou se spojíte s milovaným člověkem, je věčná a můžete ji vždy cítit, když jí budete otevření. Duchové využívají i světla a jiné elektronické prvky, aby vám dali najevo, že jsou vám nablízku.

Elektřina je pro ně snadný kanál, jak na sebe upozornit. Mohou vypínat vaše lampy, zhasínat svíčky, zvyšovat či snižovat hlasitost v rádiu nebo přepínat televizní kanály.

Počítače přestanou pracovat a auto nenastartuje, dokud neupoutají vaši pozornost. Dokážou vás upozornit i na vaši oblíbenou píseň, která zrovna hraje v rádiu, aby vám umožnili vzpomenout si na toho, kdo je s vámi.

2. Tichý hlas vám odhalí odpověď 

Často se stává, že se vám v mysli zjeví jasná myšlenka a vy nevíte, odkud se tak najednou vzala? Takové myšlenky pocházejí od vašich duchovních průvodců a zemřelých členů vaší rodiny. Mohou využívat i

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden