Moje sladké tajemství

Moderátor balil slečny na vtip a na hudbu

Moje sladké tajemství

Na svého prvního syna neměl čas, zato teď si své pozdní otcovství doslova užívá!

Moderátor Karel Šíp (73) už od mládí miluje hudbu a humor. I proto si do svých show zásadně vybírá hosty, kteří mají vrásky okolo očí. Ty totiž podle jeho mínění vznikají hlavně od smíchu.

Populární bavič a moderátor Karel Šíp (73) se narodil 1. června 1945 v Praze. Už odmalička měl velmi blízko k umění, protože jeho tatínek byl operetním hercem a zpěvákem v ostravském divadle. A právě po něm Karel zdědil svou vášeň pro umění i hudební talent.

Znal jen dva světy

„V divadle jsem strávil dětství, v podstatě jsem znal pouze dva světy, školu a divadlo,“ říkal Karel a dodával, že i oblíbený fotbal hrával na dvorku s dětmi herců. To ho prý poznamenalo na celý další život. Už jako malý rád sedával při představení v portálu a s napětím sledoval děj na jevišti.

Později se připojil i k dětským komparzistům. Když časem vyšlo najevo, že je

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden