Můj čas na kafíčko

Moderátorka sní o tom, že zahnízdí

Sexy moderátorka Primy Eva Perkausová (27) už na jaře (ne)nápadně odtajnila, že je zasnoubená. Ačkoli to sama nesdělila, blyštivý třpyt diamantového prstýnku nemohl uniknout zraku žádného všímavého diváka Hlavních zpráv CNN Prima News.

Blonďatá kráska zásnuby možná nečekala, ale stalo se! Po čtyřech letech vztahu a tříleté společné domácnosti ji podnikatel ukrajinského původu Ivan Hecko (38) požádal o ruku.

A nutno dodat, že na to šel vcelku romantickým i honosným způsobem. Evě, která se už od třinácti let věnovala modelingu, sportu a poté si střihla i nějakou tu hereckou roli, se tak splnil další sen. Založení rodiny!

Nechybělo moc, a prsten se zakutálel.

Zásnuby v tajnosti

Během letošních jarních měsíců si i přes koronavirová omezení odletěl zamilovaný páreček na exotické Maledivy. A tam se to stalo. Tedy, než se to stalo, moderátorčin dnes už snoubenec byl tak nervózní ze samotné žádosti o ruku, že mu krabička s prstýnkem vypadla z kapsy.

Naštěstí si toho ale prý včas všiml a Evy se na její „ano“ nakonec zeptal během romantické večeře pod hvězdnou oblohou. Moderátorka byla blahem bez sebe. Jak sama sdělila, Ivan splnil její představy na jedničku. Nicméně od svého budoucího manžela má nyní Perkausová ta největší očekávání, která by mohla mít vliv i na její profesní život.

Odejde z metropole?

Zasnoubený pár zatím stále žije v pražském Karlíně, ale přece jen, Eva si potrpí na luxus, takže nějaký ten domeček za Prahou není od věci. Dle moderátorčiných slov se už o tom nejednou se snoubencem bavili, ale pevně v plánu to v této chvíli nemají.

Eva se svěřila, že jí momentálně vyhovuje být v bytě. Jsou kousek od přírody, zároveň od centra a do práce to má chvilku. Na druhou stranu ale nevyvrací, že člověk se věkem mění, zraje a vyhledává více klidu, proto třeba za pár let, kdoví, třeba i dříve, se nesmírně rádi s partnerem do rodinného domečku přestěhují.

S partnerem si tak především užívají stávající etapu pozásnubní, zatímco plánování svatby nechávají volně plynout. I když svatební šaty ještě nevybírá, prý by ale ráda dodržela tradici do roka a do dne!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden