Moje šťastná hvězda

Zuzana Slavíková jako moderátorka z donucení

Moje šťastná hvězda

Svoji práci má sice Zuzana Slavíková (59) moc ráda, ale velký význam pro ni má i rodinná pohoda, kvůli které už leccos ze své kariéry dobrovolně obětovala.

Sympatická herečka se zajímavě zabarveným hlasem Zuzana Slavíková (59) se sice narodila v Českých Budějovicích, kde byli oba její rodiče herci tenkrát v angažmá. Jejich práce je ale brzy přivedla do Brna, v němž budoucí herečka strávila dlouhá léta a nadlouho tam zapustila kořeny.

Kavárenský povaleč se z ní nestal

I když pocházela z herecké rodiny, na to, že jednou půjde v rodičovských stopách, to dlouho nevypadalo. V dospívání ji zajímalo všechno možné, jezdila na koni, věnovala se baletu i basketbalu a tatínek se prý někdy strachoval, jak jeho dcera skončí, nechtěl totiž, aby dopadla jako

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden