Můj čas na kafíčko

Mohl by být bojovník pro Lucii konečně tím pravým?

Zpočátku jejich vztah brali všichni na lehkou váhu. A spíš si mnozí mysleli, že zpěvačce Lucii Vondráčkové (42) jen dělá dobře zájem výrazně mladšího bojovníka MMA Zdeňka Polívky (24).

Vždyť po rozchodu s hokejistou Tomášem Plekancem (40) skončila s dětmi sama a mnozí jí přáli, aby se o ni nějaký muž zase zajímal a zahrnoval ji komplimenty. Opět se tak cítí jako žena, o kterou muži stojí, a to je samozřejmě moc důležité.

Zdeněk Polívka (24).

Našla v něm svého ochránce?

Teď to ale vypadá, že to s ní Polívka myslí vážně, a mluví se o tom, že spolu regulérně chodí. Vondráčková navíc po jeho boku jen kvete, a dokonce se k ní dostávají i nabídky na focení intimních snímků. Ostatně přiznala, že jí často volají z jednoho pánského časopisu a i aktuálně pro ni mají zajímavou nabídku.

„Prý teď letí MILFky a já se právě dostala do této kategorie,“ upřesnila. Jenže zatím podobnou nabídku přijímat nechce. Tvrdí totiž, že je spousta krásnějších a výstavnějších ženských těl, takže to ráda přenechá jiným. Pravda ale je, že jí to po boku mladšího partnera moc sluší.

Věkový rozdíl jim nevadí

Osmnáctiletý věkový rozdíl jim ve vztahu nedělá problém, nicméně i když jim je spolu dobře, nerada o vztahu mluví a nesdílí ho ani na sociálních sítích. Trochu se bojí, aby své štěstí nezakřikla.

Přijde jí totiž, že lidé, kteří dávají na internet spoustu fotek, kde jsou šťastní, ve skutečnosti tak šťastní nejsou a jejich láska se jim brzy zbortí jako domeček z karet.

A něco takového Vondráčková zažít nechce. Koneckonců v nedávné minulosti byla spojována s několika muži. Měla mít poměr s parkouristou Tomášem Zonygou (29) a také se svalnatým hokejistou Markem Peksou (32).

Možná to není jen „převozník“

Pravda ale je, že s žádným to nevypadalo tak vážně jako momentálně s Polívkou, s nímž už dokonce měla strávit krátkou dovolenou v horách.

„Lucka je skvělá a myslím, že má na Zdeňka velmi pozitivní vliv,“ řekl nedávno truhlář a také účastník loňského ročníku soutěže Survivor Česko a Slovensko Adam Raiter (34), někdejší partner Agáty Hanychové (37) a také Polívkův kamarád. Tak uvidíme, jak dlouho jim ta pohoda vydrží. Každopádně Lucii Vondráčkové přejeme, aby to bylo co nejdéle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden