Moje sladké tajemství

Mohla by mu být nevěrná?

Partner si je až moc jistý tím, že spolu zůstanou, a tak už se nesnaží?

Využívá toho, že už děti trošku povyrostly, a může vyrážet na dámské jízdy. Těmi se herečka ze seriálu 1. MISE Kristýna Leichtová (36) chlubí na sociálních sítích a jen září spokojeností.

Návrat do práce, kam dojíždí skoro čtyři sta kilometrů, jí prospěl. Ale co její vztah? Ten měl poslední dobou dostat pořádné trhliny. Honba za snubním prstenem se pro ni stává důležitější než cokoli jiného. Její partner Vojtěch Štěpánek (37) se totiž ne a ne vyslovit. A to už mu naznačovala svoje přání o vdavkách několikrát i veřejně.

Točí se kolem ní muži

On je ale tvrdohlavý a nenechá si od partnerky nic diktovat. A tak se nedá nic dělat, herečka se zařídila po svém. Místo na rande s partnerem vyráží do restaurací a na výlety s kamarádkami. Chce mu tím naznačit, že se obejde i bez něj? Ostatně jí to poslední dobou velmi sluší, poporodní kila jsou ta tam a umí provokovat své mužské publikum jako dřív.

Dobře jí dělá i zájem jejích kolegů. V seriálu se kolem ní točí Jan Dolanský (43) a Marek Němec (40), se kterými si rozumí i mimo kamery. Když pak po natáčení zbude chvilka, nespěchá hned za rodinou a partnerem, ale spíš tráví čas s kolegy. Její rodina totiž bydlí v Ostravě, a Leichtová proto musí dojíždět.

To se hned nabízí myšlenka, s kým tráví v Praze volné večery. Štěpánek si musí být vědom toho, že by mohl o svou krásnou partnerku přijít. Asi ale úplně nevěří, že by ho opustila. Už kvůli dcerám Dorotce (3) a Rozárce (1), které spolu vychovávají. Pár měl nedávno prý projít krizí, ale snad je vše v pořádku. Uvdíme, co bude dál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden