Můj čas na kafíčko

Mohla za rozpad vztahu manželů Krajčových její neústupnost nebo jeho nevěry?

Můj čas na kafíčko

Spokojené manželství skončilo, když se Richard zamiloval jinde.

Rozvod by měl člověka alespoň trochu poučit, aby v případném dalším manželství neudělal opět chybu. U Richarda Krajča (43) a jeho druhé ženy Martiny (42) ale taková zkušenost bohužel nestačila.

První svatba zpěváka a herce Richarda Krajča (43) byla hodně uspěchanou záležitostí. Své tehdejší přítelkyni, zpěvačce Ivě Frühlingové (8) navrhl Richard už po měsíci, aby se vzali. Došlo k tomu v létě roku 2005.

Pro Ivu byl Richard mužem snů a dokonce se kvůli němu na čas vzdala své úspěšné kariéry v zahraničí. Ukázalo se ovšem, že oba partneři měli příliš velké oči. Ještě dříve, než uplynul rok, skončilo manželství rozvodem.

Brát se „museli“

Také další Richardova partnerka Martina (42) za sebou měla jedno manželství, které nakonec vyústilo v oficiální rozchod. A rovněž v jejím případě šlo po jejím boku o celebritu. Tou byl bývalý televizní sportovní moderátor Pavel Poulíček (46). Rozvod přišel po

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden