Můj čas na kafíčko

Mohla za rozvod Jennifer Lopez její nahota ve filmu?

Můj čas na kafíčko

Vdala se třikrát během sedmi let. Ani jednou to nevyšlo!

Patřila vždy k nejkrásnějším ženám planety. Temperamentní Latinoameričanka Jennifer Lopez (51) neměla o zájem mužů nouzi. Ale najít toho pravého nebylo snadné.

Je nejlepším příkladem toho, že když si někdo tvrdě jde za svým cílem, může dosáhnout úspěchu. Jennifer Lopez (51) se chtěla proslavit v showbyznysu, ale pocházela z chudých poměrů. Na taneční lekce si musela vydělat.

Díky tomu se dostala do prestižního klubu na Manhattanu a potom i k natáčení videoklipů. Přesto udělala ve svém třetím manželství osudovou chybu. Měla vystupovat v jedné komedii zcela obnažená, což by jí osobně nevadilo. Partnerovi ano a tak následovala žádost o rozvod.

Hodně krátká manželství

Jako prvního manžela si zpěvačka a herečka vybrala kubánského číšníka jménem Ojani Noa (51). Brzy se ukázalo, že se pořádně spletla. Vydržela s ním pouhý rok a rozvodem to pak

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden