Můj kousek štěstí

Mohou se o ni přetrhnout!

Jako by za ní štěstí přišlo tak nějak samo... Ale to zdání klame!

Na televizní moderátorku Ivu Kubelkovú (44) zřejmě přišlo vítězné životní období. Je tak úspěšná, že se o ni perou produkce českých televizí. Ona sama je přitom stále nohama na zemi...

Pokud jde o soukromé úspěchy vicemiss České republiky z roku 1996, dlužno podotknout, že Iva Kubelková (44) se na šťastné vlně veze už celkem dlouho. Poté, co se v roce 1999 rozešla s hokejovým polobohem Jaromírem Jágrem (50), potkala zanedlouho svého budoucího muže George Jiraska (64), malíře a designéra, po jehož boku kvete štěstím celých dvacet let.

George, který strávil téměř celý život v Německu, bude podle všeho velmi pohodový muž, ovšem pouze to by ke štěstí páru nestačilo, ví dobře Iva. Říká, že o vztah je nutné se starat, projevovat si lásku stejně jako tomu bylo na začátku.

„Kdykoli odcházím z domu, tak si dáme pusu, kdykoli odněkud přijdu, tak si dáme pusu. Když někde sedíme a na něco koukáme, tak se držíme za ruku,“ dává moderátorka příklad.

Ovšem jen o gestech to samozřejmě není. Mají spolu dvě krásné dcery, z nichž ta starší, Natálie (17) se stala tváří kosmetické firmy a Karolína (13) už si také zkusila procházku po mole.

O mladých kráskách jistě ještě hodně uslyšíme. Zatím je ovšem stále nejvíc v centru pozornosti jejich stále nádherná maminka.

V současné době hlavně díky show Tvoje tvář má známý hlas, kde boduje u diváků pěveckým i hereckým talentem. A strhává na sebe tolik pozornosti, až se to nelíbí televizi, na jejímž kanále uvádí pořad o celebritách.

Iva Kubelková ovšem ani u jedné produkce evidentně smlouvu o exkluzivitě nepodepsala, tudíž se takovým žárlivým projevům může jen smát. A to z plna hrdla, vždyť štěstěna při ní stojí dál.

Krasavice, která vyhrála soutěž o nejkrásnější česká ňadra, na své fyzické přednosti nikdy nehřešila. Vrhá se s nadšením do každé práce, závistivé poznámky okolí ji nikdy nerozházely. K optimismu má dost pádných důvodů...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden