Můj čas na kafíčko komerční sdělení

Moje šťastná hvězda Speciál 2/2022

Na začátku června už tradičně vychází druhé číslo speciálu Moje šťastná hvězda. Časopis je i tentokrát opět nabitý k prasknutí dechberoucími informacemi ze života českých celebrit. Tentokrát jsme se zaměřili na jejich tajemství, na kostlivce ve skříni, o nichž si hvězdy myslely, že před vámi utají, ale nepodařilo se to.

V publikaci se například dozvíte o tom, jaký podraz v životě musela skousnout Regina Rázlová (74). Ačkoli byla předurčena k velkému úspěchu, štěstí jí to bohužel moc nepřineslo. V životě se musela potýkat nejen s pomluvami, že není nic jiného než jen protekční dítě, ale i s mnoha nevydařenými vztahy, kvůli kterým si sáhla až na samé dno. Až vězení jí ale ukázalo, jak dokáže být život nespravedlivě krutý.

Nálepky protekčního dítěte se nemohla zbavit

Budoucí herečka se narodila do rodiny chemického manažera Stanislava Rázla (†79), který se později stal předsedou vlády Československé republiky, a už brzy bylo jasné, že ji umělecká kariéra nemine. Po studiích na DAMU zaznamenala přímo raketový vzestup. Přesto se našlo mnoho takových, kteří její úspěch a skvělé role přisuzovali tomu, že byl její otec takzvaně velké zvíře.

Na muže měla velkou smůlu

S prvními velkými úspěchy přišly také první lásky. Tou první nebyl nikdo jiný než její pohledný kolega Petr Štěpánek (73), dnes manžel herečky Zlaty Adamovské (63). Tehdy tvořili vskutku nádherný pár a Rázlová byla přesvědčená, že on je tím, po jehož boku zestárne. Půl roku po veselce ale bylo všechno jinak.

„Byl to jemný, krásný a něžný muž. Vzali jsme se a pak už… Asi po půl roce si našel jinou,“ svěřila nedávno a z jejích slov bylo znát, že i po tolika letech je to pro ni stále velice bolavé téma. To však nečekala, že její druhé manželství bude mít ještě bolestnější dohru.

Rodinné štěstí jim dlouho nevydrželo

Po rozvodu se Štěpánkem se herečce narodil syn Lukáš (49), jehož otce dodnes tají. Záhy jí ale cestu zkřížil další herecký kolega Petr Oliva (†75). I on byl v té době považován za idol mnoha žen. Ani to však Rázlovou neodradilo. Ve skrytu duše doufala, že po dvou nevydařených vztazích to konečně bude to pravé ořechové. Ne nadarmo se totiž říká, do třetice všeho dobrého.

Na jejich svatbu tehdy dorazila spousta velice zvučných jmen a oslavy podle všeho trvaly dokonce několik dní. Ovšem ani vdavky s velkou pompou jí nepřinesly nic dobrého. Manželům se sice narodila dcera Adéla (44), scénář z prvního manželství se bohužel do jisté míry opakoval. Říká se, že herec nevydýchal její slávu. Netrvalo tedy dlouho a herečku opustil kvůli mladší kolegyni Dagmar Čárové (64).

Přestal o ni jevit zájem

Regina Rázlová tak zůstala sama se dvěma dětmi na krku, a aby toho nebylo málo, Petr Oliva se dokonce přestal stýkat i se svou dcerou. „V životě jsem narazila většinou na muže, na něž nebylo spolehnutí. Byli i nevěrní, šmejdi, a já byla většinou poslední, kdo na to přišel,“ okomentovala své nezdary.

Když se Oliva se svou dcerou po dlouhých letech potkal na jedné akci, prohodili spolu jen pár slov a tím to haslo. „Vždyť jsem ji neviděl snad pětatřicet nebo více let. Pouta se prostě nějak zpřetrhala,“ dodal k tomu. Osud ale jako by měl stále pocit, že toho ještě nebylo dost.

Po roce 1989 se herečka dostala na černou listinu kvůli svému vysoce postavenému otci. Vyhodili ji z Národního divadla a hvězda filmového plátna skončila téměř na dlažbě. Jeden čas proto pracovala i jako prodavačka chlebíčků. Trn z paty jí nevytrhlo ani podnikání.

Dokázala mu odpustit

Firma Skloexport, v níž působila jako předsedkyně představenstva, totiž byla obviněna z tunelování a herečka se tak ocitla za mřížemi, ačkoli neměla o nekalých praktikách ve společnosti ani ponětí. Těch jedenáct měsíců, které za zdmi věznice strávila, pro ni byly učiněným peklem, s jehož následky se potýká vlastně dodnes.

Těžko říct, zda za to mohl kriminál, nebo její zlomené srdce vyléčil čas, když totiž Petr Oliva před třemi léty zemřel, zášť byla najednou pryč. Herečka mu dokonce poděkovala za všechna ta krásná léta, kdy byla po jeho boku šťastná.

V časopise se však dozvíte mnohem více než jen příběh o Regině Rázlové. Je totiž plný podrazů mezi slavnými. A samozřejmě nepůjde jen o nevěry a partnerské rozchody.

Dočtete se i o tom, že někdy i to největší přátelství může skončit nenávistí. Nový speciál Mojí šťastné hvězdy si můžete koupit za pouhých 39,90 Kč.


Titul objednejte

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden