Můj kousek štěstí

Monika Absolonová: Deprese! Strach ze smrti

Nebohá zpěvačka Monika Absolonová (39) se v poslední době na vlastní kůži přesvědčila o tom, že splněný sen ještě nemusí být zárukou pohádkového štěstí.

Miminko si přála řadu let, sen se stal skutečností. Pětiměsíční Tadeášek je nádherné a zdravé děťátko, ale jeho maminka se zmítá v depresích, úzkostech, pochybnostech. Nechala se slyšet, že ji po narození chlapečka prakticky neustále pronásledují obavy o život.

Její hrůza z vlastní smrtelnosti není přitom sobecká, přišla až s rolí maminky. Zpěvačka tvrdí, že se bojí, aby z tohoto světa neodešla předčasně, protože syn by pak byl smutný. Zjevně se stala obětí poporodních depresí, které pronásledují zejména přecitlivělé ženy se sklonem k úzkostem.

V tomto případě by bylo nejlepší vyhledat psychologickou anebo raději psychiatrickou pomoc. Nezbývá než doufat, že Tadeáškův tatínek, hokejista Tomáš Horna (35), je partnerce oporou. Hovoří se totiž o hádkách.

Zejména o té, kdy se sportovec zeptal: "Co tady vlastně máme k jídlu?" v situaci, kdy doma bylo krůtí maso s bramborem, žemlovka, vývar z oháňky a pečené papriky s fetou a octem balsamico. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden