Můj kousek štěstí

Monika Absolonová: Dojemně se rve za manžela

Jako věrná lvice se pere za manžela Monika Absolonová (41). Působí to nesmírně dojemně. Co se stalo? Jak známo, nespravedlnost světem vládne.

To se ale vůbec nelíbí známé zpěvačce, která neváhá bojovat za pravdu. Věčně usměvavá Monika sice působí jako křehká květinka, když si ale někdo dovolí nespravedlivě zaútočit na milovaného partnera Tomáše, mění se v běsnící šelmu.

Všem dala například jasně najevo, co si myslí, když byl před časem dotlačen k nedobrovolnému odchodu ze svého hokejového mužstva v Kladně. Ačkoli patřil k nejlepším střelcům, na ledě se podle všeho neohřál.

Údajně mu tam neřekli jinak než Absolon. Zpěvačka se nechala slyšet, že úplně cítí, jak v ní roste hněv. Vadí jí ta hrozná nespravedlnost. Proč by měl Tomáši Hornovi (37) ničit kariéru fakt, že si něco začal se známou zpěvačkou? Monika se obává, že byla nechtěně hlavní příčinou konce Tomášovy kariéry.

Bylo mu prý řečeno, že žije v jiném světě, kde vládnou večírky a fotografování do novin. Zpěvačka si myslí, že to bylo osobní, že šlo o mstu za to, že její Tomáš chodí na společenské akce. Ale smutkům už je konec, Horna trénuje mládež a je spokojený.

Raději se vzdal milovaného hokeje, než aby přišel o životní lásku.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden