Můj kousek štěstí

Monika Absolonová: Konečně bude lépe?

Radostná zpráva! Ještě před nedávnem se mnozí strachovali, jestli vztah Moniky Absolonové (40) s jejím přítelem, hokejistou Tomášem Hornou (36) vydrží. Teď se snad konečně blýská na lepší časy..

Před rokem a půl mu sice zpěvačka porodila krásného syna Tadeáše (1,5) a v euforii z mateřství zářila štěstím. Rodinnou pohodu však stále prostupovala všudypřítomná existenční nejistota. Horna byl a stále je bez práce.

A co bylo horší – nikde uplatnění nemohl najít. Neměl totiž ani maturitu, natož patřičnou kvalifikaci na samostatný obor. Střední školu přerušil ve třetím ročníku kvůli sportu. Jediné, co ovládal, bylo ježdění po ledě s hokejkou.

Hrál extraligu a dostal se mezi mistry světa. Jenomže ani v hokejovém klubu už není vítán. Trenéři mu prý nedali důvěru a prostor. Co bude dělat? Čím se bude živit? Jak chce uspět vedle ambiciózní zpěvačky, která je zvyklá na vysoký životní status? Z čeho ji zajistí, když se teď Monika musí starat o miminko? Později může převzít rodičovské otěže Tomáš, ale v období kojení je maminka pro dítě nenahraditelná.

Nebude Hornova nevýdělečnost začátkem konce vztahu? Nad partnerstvím viselo mnoho otazníků. Zpěvačce by s přítelem mohla brzy dojít trpělivost. Všechno je jen na jejích bedrech. Jak dlouho tohle může zvládat? Konečně se ale věci daly do pohybu.

Jde to zatím jen krůček po krůčku, ale jak se zdá, Horna situaci bere vážně a chce se z patové situace vymanit. Hlavním problémem bylo právě chybějící maturitní vysvědčení. Bez toho pozici na úrovni nikde nedostane.

A tak se hokejista pustil do studií a světe div se – zkoušku zvládnul na jedničku. Není divu, že Absolonová je štěstím bez sebe. "Dávali jsme tatínkovi prostor, aby se mohl dobře připravit na maturitní zkoušku.

A dnes ji zvládl, a navíc s vyznamenáním. Je to náš šprt," vykřičela do světa na sociální síti teď hrdinsky. Teď ale Hornu čeká další meta, získat praxi, ať už to bude v kterémkoli oboru. A začátky, jak známo, bývají těžké.

Monice nezbývá než doufat, že se Horna někde osvědčí. Vždyť jeho výplatu rodina už potřebuje jako sůl!.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden