Můj kousek štěstí

Naletěla podvodníkovi?

Vlasy se ježí z šokujících faktů, které vycházejí najevo krátce po rozchodu Moniky Absolonové (44) s životní láskou, jíž byl hokejista Tomáš Horna (40).


Co všechno se o čilém sportovci zpěvačka postupně dovídá, skoro až vyráží dech. Radikální řez byl evidentně nevyhnutelný, jinak by se muzikálová královna utrápila. Beztak si už vyplakala oči. Dramatickým rozchodem s neposedným Hornou její zoufalství bohužel nekončí.


Šklebících se kostlivců se v hokejistově skříni nalézalo zřejmě víc, než sama tušila. Kdyby nebyla tak smutná, skákala by radostí, že se za otce Tadeáše (5) a Matouše (2) neprovdala, neboť to by se dělení majetku podstatně zkomplikovalo.


„S každou informací o tom, co mi dělal Tomáš za zády, a dozvídám se každý den nové a nové věci, přichází úleva, že už spolu nejsme,“ volá do světa zoufalá zpěvačka. Kvůli synům nechce být příliš konkrétní. „Lidé mi začali říkat: Věděla jsi tohle, tohle, tohle?“ naříká a dodává, že už ji nic nepřekvapí a nic neublíží.


Šeptá se mimo jiné o Hornově románku s Yvettou Blanarovičovou (57). Monika doufá, že se její srdce třeba někdy zahojí. Hned tak to ale nebude…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden