Můj kousek štěstí

Monika Absolonová: Odmítá prozradit, kolik váží

A je to tu zase! Vrátil se nepříjemný problém, který Monika Absolonová tak nenávidí. Ručička osobní váhy ukazuje na nepříjemně vysoké číslo. Vlastně nic divného, když uvážíme, že je sympatická zpěvačka maminkou dvou dětí, které se obě narodily v nedávné době, Tadeáše (3) a teprve pětiměsíčního Matouše.

Místo aby se umělkyně plně soustředila na mateřství, což je pro ni teď nejdůležitější starost, její hlavu už zase cele zaměstnává cifra, kterou uvidí, když se postaví na osobní váhu. Po porodu prvního dítěte činila zpěvaččina hmotnost devadesát kilogramů.

Jak je tomu v současné době, nevíme, protože to Monika tají. "Nechci to zakřiknout, dlouho jsem se odhodlávala, vymlouvala, ale začala jsem cvičit," radostně oznámila fanouškům. Doufá, že jí to pomůže zpevnit tělo, kromě toho si předsevzala, že bude méně jíst.

Začala chodit na jógu a rozhodla se, že nejméně třikrát týdně ujde ostrým tempem pět kilometrů. Hlídat děti bude v té době její partner Tomáš Horna (38). "To by v tom byl čert, abych s těmi špeky nehnula.

Jsem k vám otevřená, ale výchozí váhu radši nezveřejním, protože se za ni stydím," nešťastně dodává muzikálová hvězda s tím, že teď, když předsevzetí vyslovila, by jej měla dodržet. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden