Moje šťastná hvězda

Monika Absolonová: Ohrožuje nenarozené dítě?

Když MONIKA ABSOLONOVÁ (42) před dvěma lety čekala syna Tadeáše, neváhala si stoupnout na pódium ještě dva týdny před porodem. A letos se do podobného hazardu zřejmě chystá pustit znovu!

Evity ji nahradila kolegyně RADKA FIŠAROVÁ (40), ale její pracovní kalendář rozhodně nepřipomíná program nastávající matky. V září absolvovala deset vystoupení, nazpívala postavičku do disneyovky, která bude mít premiéru v prosinci, a nedávno měla vystoupit na koncertě HELENY VONDRÁČKOVÉ (71) v Liberci.

Kluk, nebo holka? Neřeknu!

A to zdaleka není všechno! Před pár dny natočila novou písničku, má před sebou práci na dalším dabingu, a dokonce se chystá ještě v listopadu, deset dnů před plánovaným termínem porodu, moderovat s ALEŠEM HÁMOU (45) v přímém přenosu vyhlášení výsledků ankety Atlet roku! „Je to docela napínavé,“ říká Absolonová.

Na všechno sama

Přitom to teď oblíbená zpěvačka a moderátorka nemá vůbec jednoduché. Pečovat o dvouletého syna jí může pomáhat jenom její manžel, hokejista TOMÁŠ HORNA (37), protože její maminka má nohu v sádře a nemůže chodit.

Zpěvačka sama přiznává, že je tím její situace mnohem komplikovanější, a na sociálních sítích se navíc pochlubila nočním selfíčkem, které dokazuje, že to s jejím spánkem asi nebude žádná sláva.

Z obrazovek nezmizí

Obavy z případného odlivu fanoušků jsou přitom úplně liché, Absolonové bude v nejbližší době všude plno. Na Nově se právě rozjíždí nový pořad s názvem O 10 let mladší, ve kterém budou diváci sledovat snahu dvojic změnit svůj vzhled a omládnout. Absolonová se moderování bála, protože s moderováním takového pořadu neměla zkušenosti.

Tady ji diváci ovšem uvidí bez bříška, protože pořad se natáčel s předstihem. pohlaví Tadeášova budoucího sourozence, ale dělá s ním tajnosti, takže se musíme nechat překvapit.

Moderování ankety Atlet roku v ohrožení?

Má snad strach, že kdyby ubrala na aktivitě a na chvíli zmizela svým fanouškům z očí, ztratila by jejich přízeň? Nebo ještě hůř, nedokáže odříct žádný kšeft, aby jí neklesla životní úroveň? Copak si neuvědomuje, že už přece jenom není nejmladší a vysokým pracovním tempem v pokročilém těhotenství hazarduje se zdravím svého dítěte? Navíc je to nefér vůči pořadateli.

Moderování ankety Atlet roku v ohrožení?

„Uvidíme, jestli toho Atleta stihnu, nebo ne, s Táďou jsem to stihla, nechme se překvapit,“ připomíná své kaskadérské počínání před dvěma lety. Zpěvačka už zná Zpěvačka čeká narození druhého potomka koncem listopadu, ale aby se začala pomalu šetřit, ji zřejmě ani nenapadne.

Muzikálová kariéra šla sice načas stranou, v titulní roli ankety, protože kdyby se nový potomek rozhodl podívat na svět o pár dnů dřív, bude za ni Atlet roku na poslední chvíli muset sehnat náhradu. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden