Můj kousek štěstí

Monika Absolonová: Pěkné kvítko

Problematickou životosprávu vyznává půvabná Monika Absolonová (41). Jako matka malého Tadeáše (2) by měla jít děťátku příkladem, ale nejspíš to čas od času nevydrží a pořádně se, jak se říká, odváže.

Když naposledy vyrazila do společnosti na divadelní premiéru, spokojeně popíjela vínečko a kouřila jednu cigaretu za druhou. Absolonová je pěkné kvítko. Každý si ještě pamatuje její vyprávění o tom, jak se seznámila s otcem svého dítěte, Tomášem Hornou (39).

Spadla na něj v baru. Už z toho je zřejmé, že má veselou a přátelskou povahu. Pravda, kouřit naštěstí přestala, když byla těhotná. Předtím a potom se bohužel cigaretě neubránila. Na společenské akci, kde se i s přítelem Tomášem objevila, postávala se skleničkou vínka venku s kamarády, kouřila a konverzovala.

Urostlý Tomáš Horna stál Monice sice po boku a dobře se bavil, ale protože je to sportovec, který se věnuje hokeji, dodržuje zdravou životosprávu. A tak se alkoholu nebo cigarety ani nedotkl. Nelze vyloučit, že mu svérázný "koníček" jeho veselé partnerky dělá čím dál větší starosti.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden