Můj kousek štěstí

Monika Absolonová: Skloubit výchovu dětí a práci? Nelze!

Únavu a vyčerpání cítí Monika Absolonová. Na vlastní kůži teď poznala pravdivost rčení: jedno dítě – žádné dítě. Mít jednoho potomka je totiž “brnkačka” proti tomu, když se brzy nato narodí další.

Jenomže Monika nechtěla, aby byl Tadeáš (4) jedináček. “Déle jsem čekat nemohla,” vysvětluje. “Když jsem rodila Tadeáše, bylo mi třicet devět, Matouše ve čtyřiceti dvou. A i když se to dneska hodně posunulo, není to ideální.

To vám řekne každý lékař,” dodává oblíbená zpěvačka. Neví co dřív. Zpívání pověsit na hřebík nehodlá, představuje pro ni spolu s rodinou smysl života. “Maminka šla kvůli mně do důchodu, aby mohla hlídat děti,” říká s vděčností.

“A pak mám Tomáše, který po večerech nepracuje, takže také hlídá,” chválí si i partnera, hokejistu Tomáše Hornu (39). Kvůli náročné práci potřebuje Monika být v prvotřídní formě, odpočinutá a svěží, hodně spát a vyhýbat se nachlazeným lidem – jenomže umělkyně ve skutečnosti skoro pláče únavou.

Jediné, co jí zbývá, je důvěřovat vlastním hlasivkám. “Věřím, že mě nenechají na holičkách, že to se mnou vydrží,” doufá zpěvačka a dvojnásobná maminka. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden