Můj kousek štěstí

Monika Absolonová: Těšžká zkouška vztahu

Většinou, když mají celebrity partnerskou krizi, jsou na slovo skoupé. "Dáváme si jen pauzu", "Žijeme dál jako rodina", to jsou nejčastější argumenty, kterými se slavní ohánějí ve chvíli, kdy je jejich vztah na pokraji zhroucení.

Monika Absolonová (40) je ale mnohem statečnější. Že to mezi ní a jejím přítelem, hokejistou Tomášem Hornou (36) dost skřípe, nepopírá. Poskytla až překvapivě upřímnou zpověď!

Na fotografiích, které si vystavuje na Facebooku zpěvačka září šťestím. Možná to bude tím, že na nich většinou dovádí se svým roztomilým synkem Tadeášem (1), v jehož přítomnosti se snad člověk ani nemůže neusmívat.

On je tím, co si Monika vysnila. Není tedy divu, že je teď šťastná, děj se co děj. V manželství ale nejspíš nemá úplnou idylku. "Já nežiju na obláčku, pořád řešíme nějaké věci, ale proč bych o nich mluvila? Beru je jako zkoušku, kterou si musíme projít.

Má snad Monika na mysli to, že je její přítel bez práce, a tak je výdělek na jejích bedrech? Nebo jsou tu ještě další potíže, o kterých nevíme? Rodina, výchova dítěte, rodinné vztahy... Oblastí, ve kterých se partneři mohou dostat do křížku by se našlo víc než dost.

Absolonová nabitá štěstím z mateřství ale žádnou katastrofu na obzoru nevidí a na vše kouká s optimismem. "Když je Tadeáš zdravý a my jsme spolu, všechno zvládneme. A taky neztrácet humor a dívat se i na problémy s nadhledem.

To pomáhá. To je moje filozofie. Ono nás to ještě posílí," nebojí se. Zatím se zpěvačka soustředí na vytoužené děťátko, takže špatné věci tolik nevnímá, co ale až chlapeček povyroste a opadne euforie? Nemalujme čerta na zeď.

Třeba se nakonec dočkáme i svatebních zvonů!

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden