Moje sladké tajemství

Monika Absolonová: Už jí došlo, že není ten pravý?

Baví ji ve vztahu stále na všechno jen čekat?

Zpěvačka Monika Absolonová (40) se tváří, že je ve vztahu s Tomášem Hornou (36) šťastná jak blecha. Ve skrytu duše možná už ale tuší, že při výběru šlápla vedle.

Na sociální sítě dává Monika Absolonová (40) neustále zamilované fotky se svým partnerem a hokejistou Tomášem Hornou (36). Chce tím dát okázale najevo, že jsou spolu šťastní, ale možná tím jen skrývá fakt, že jejich vztah ve skutečnosti zase taková pohádka není.

Ještě, že je Monika jako zěvačka, tak žádaná.

Má ho na krku

Je fakt, že Monika bere svého přítele jako svého osudového muže, ale není to chyba? Přeci jen se o něj skoro celý vztah stará a ještě očividně dlouho bude. Tomáš sice momentálně dokončil maturitu, ale hodlá jít ještě dál, aby si mohl udělat licenci a zůstat u hokeje jako trenér. Jenže to je běh na dlouhou trať a do té doby bude stále závislý na Monice, její práci a jejích výdělcích. Nehledě na to, že ji už loni požádal o ruku, ale svatba je pořád v nedohlednu. O té přitom sama dlouho básnila, než začala říkat, že jí vlastně nepotřebuje. Záleží snad veselka na tom, kdy Horna začne pracovat? Pokud ano, tak se může spíš jen modlit, aby se jí to všechno splnilo!

Monika musí makat i s malým dítětem!

Využívá ji?

Podle všeho je teď Tomáš jen mužem v domácnosti a stará se o jejich malého syna Tadeáše (1,5). A zdá se, že mu to zřejmě vyhovuje, když nemusí nic dělat. Monika je pro něj prostě schopná udělat cokoli. Jenže je tohle to, co opravdu chce? Nejsou to všechno jen prázdné sliby, co jí její partner dává a využívá toho, že je tak ochotná? Možná si toho už Monika všimla a tuší, že jejich lásce bude brzy konec.

Dokonalá rodinka, nebo jen klam?

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden