Můj kousek štěstí

Monika Bagárová oslavila kulatiny

Naše bezesporu nejkrásnější zpěvačka Monika Bagárová oslavila čtvrtstoletí. Jednu oslavu už ale měla, a to rovnou 4. července na červeném koberci. Půvabnou zpěvačku jsme potkali na módní přehlídce přední české značky Pietro Filipi.

„V módě upřednostňuji sportovní eleganci. Líbí se mi jednoduchost, ale občas se ráda blýsknu. Někdy mám zase náladu vzít si spíš něco rafinovaného,“ říká Monika Bagárová. Monika se pohybuje ve společnosti jako ryba ve vodě.

Jak je na tom s dress codem, dodržuje ho a je něco, co jí třeba překvapilo? „Ano, snažím se vždy dress code dodržet. Nepřekvapilo mě asi nic, vždycky jsem se s tím nějak poprala,“ směje se oslavenkyně. „Na festivalu jsem poprvé, mám obrovskou radost.

Jsem tu pracovně, měla jsem tu vystoupení. Musím ale říct, že je příjemné, když lze spojit práci se zábavou a zároveň zítra slavím narozeniny,“ dodává. A jaké má plány na léto? „My jsme byli s přítelem v Turecku, jinak nás čeká pracovní léto.

Máme teď hodně povinností a těžko bychom sladili termín, byť třeba jen na týden,“ prozradila Monika Bagárová. Na přehlídce Pietro Filipi, kde hosté mohli vidět novou kolekci pro podzim a zimu, jsme potkali také úspěšnou slovenskou topmodelku Michaelu Kociánovou.

Ta rozhodně s dress codem problém nemá, na pozvánce stálo s metalickými prvky a Michaela to pojala doslova. Stala se hvězdou celého večera a potvrdila, že je ikonou módního průmyslu. „Dneska jsem přiletěla a zůstávám až do konce festivalu.

Jsem tu poprvé a skvěle si to užívám,“ říká Michalea Kociánová. V módě dává přednost pohodlnosti. Mezi hosty se objevila také modelka Jitka Nováčková, která stihla již tři dovolené. Jitka randí s fotbalistou Timem Sparvem.

Jsou vzácnou ukázkou, že i vztah na dálku může fungovat. „Přítel za mnou přeletěl na víkend do Prahy, tak jsme vyrazili na výlet a na nákupy, koupil si nový oblek Pietro Filipi,“ říká krásná blondýnka. „Do Varů jsem přijela pracovně i za zábavou.

Přehlídka byla úžasná, jsem naprosto uchvácená,“ chválí nové modely Jitka Nováčková, která na večírku převedla krásné červené šaty. Přehlídku si nenechaly ujít ani hvězdy červeného koberce herečka Jitka Schneiderová a Lucie Zedníčková.

Hosté zde mohli potkat také překrásnou moderátorku Emmu Smetanu. Večerem provázel moderátor Libor Bouček. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden