Moje šťastná hvězda

Monika Koblížková: Příliš nevychází s jeho dětmi

Vzali se minulý rok, ale už teď to vypadá, že v jejich manželství není všechno tak zalité sluncem, jak se na první pohled může zdát. Moderátor Leoš Mareš (42) své ženě Monice Koblížkové (37) dopřává veškerý komfort.

Jezdí s ní na luxusní dovolené, kupuje jí drahé dárky a jedí jen v těch nejlepších restauracích. Není pochyb o tom, že Monika narazila na tu správnou partii, dlouhou dobu si lidé dokonce mysleli, že je s Marešem jen kvůli jeho penězům.

Nicméně to Koblížková vždy zásadně odmítala. Na druhou stranu teď to vypadá, jako by žila jen s ním a s jeho penězi, protože k jeho rodině se příliš nemá. Pár slov s nimi prý prohodí, ale na nic víc od ní prý zřejmě očekávat nemohou.

Vůbec si nerozumějí

Z minulého manželství s Monikou Marešovou (44) má moderátor dva syny, Jakuba (14) a Matěje (10). Oba chlapci jsou převážně u maminky, ale i s tátou Leošem občas a rádi tráví čas. Mareš je moc vděčný za to, jaký vztah se svými syny má, i když nežije s jejich matkou a kvůli práci s nimi nemůže trávit tolik času, kolik by chtěl.

Jeho současná manželka Monika pochopitelně ví, jak moc jsou pro Leoše jeho děti důležité, proto by každý očekával, že se bude snažit s nimi vyjít. Nicméně většinu času je Leoš s chlapci sám. Když už se ale prý stane zázrak a někam si vyrazí všichni čtyři, je vidět, že si Monika s chlapci nemá moc co říct.

Skončí to rozvodem?

Ona sama totiž děti nemá, takže ani neví, jak s nimi správně mluvit. Nedávno si Marešova bývalá žena Monika poranila nohu a on se tak musel o kluky starat. Bylo prý vidět, že se ve společnosti jeho současné ženy Moniky necítí zrovna ve své kůži.

Kluci se prý pořád jen ptali, kdy už budou moct jít domů. To pro Moniku není dobrá vizitka. Možná jejich manželství Leoš brzy přehodnotí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden