Moje sladké tajemství

Monika Koblížková: Zůstane navždy jenom ta druhá!

Dokáže žít ve stínu jeho bývalé manželky?

Na svou lásku Moniku Koblížkovou (36) nedá moderátor Leoš Mareš (41) dopustit. Mluví o ní dokonce jako o spáse, která ho přivedla k rozumu a dala mu řád. To je jistě vyznání, o kterém se mnoha ženám jenom zdá.

Na otázky ohledně svatby je už alergická

Když k tomu připočteme i fakt, že si moderátor svou partnerku velmi rád a bohatě rozmazluje, zdá se, že musí být Koblížková maximálně spokojená. Ona sama si nijak zvlášť nestěžuje, ovšem začínají se ozývat hlasy, že si módní redaktorka moc dobře uvědomuje, že bude hrát celý život pouze druhé housle.

Synové pro něj budou vždy na prvním místě.

A to i kdyby se stala Marešovou ženou. Tou první totiž byla Monika Marešová (42), se kterou má moderátor dva syny. Ti jsou pro něj vším a kvůli žádné ženě by se jich nevzdal. Podle první ženy se o děti vzorně stará i po krachu jejich vztahu.

Už ho chce mít jen pro sebe.

Olej do ohně navíc přilévají média, která bombardují brunetku neustálými dotazy na zásnuby s Marešem. Mělo se totiž za to, že právě svatba byla důvodem, proč se po letech konečně rozvedl. „Jsem na tuhle otázku už alergická,“ odsekla zklamaně Koblížková.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden