Moje šťastná hvězda

Monika Marešová: Hroutí se jí sen?

Takhle si to asi MONIKA MAREŠOVÁ (36) nepředstavovala. Nejenže nesklízí jako žena slavného moderátora takové úspěchy, jaké očekávala, ale dokonce ji ženy i čím dál častěji kritizují.

Od svatby ještě neuplynul ani půlrok a už se jim jejich sen o dokonalém maželství a nehynoucím obdivu svých fanoušků rozplývá! Ještě před pár měsíci se údajně těšili, že si budou vydělávat horentní sumy prostřednictvím reklamy na sociálních sítích a že se z Marešové stane módní ikona. K ničemu takovému ale nedošlo.

Kritiku si bere až příliš osobně

Není všechno zlato, co se třpytí, praví české přísloví. A tak to, co před svatbou vypadlo, velice nadějně, teď vzalo rychle za své. Po LEOŠI MAREŠOVI (42) jako by se poté, co moderoval hudební pořad SuperStar, slehla zem a stejně je na tom i jeho manželka Monika. Místo toho, aby se o ní psalo jako o té, co určuje módní trendy, údajně schytává jednu kritiku od módních stylistů za druhou. Jejich společní přátelé ke všemu prozradili, že si Monika každou kritiku, která na její osobu přijde, bere až příliš osobně.

Zachránit už je může jenom miminko?

Nekritizují ji však jen za to, jak se obléká, ale údajně i za její příliš hubenou postavu. Ona se ale do žádných diskuzí se svými fanoušky nepouští a raději jde nabírat svalovou hmotu do posilovny.
Jedině tak prý může své odpůrce umlčet. Jak jsme se od jejích kamarádek dozvěděli, Monika není vůbec konfliktní typ a raději mlčí, i když ví, že lidé nemají pravdu. Na novou životní roli si tak prý zvyká hodně těžko. Navíc začala pracovat jako redaktorka v prestižním společenském měsíčníku, a tak se od ní očekává, že se podle toho bude prezentovat. Jenže kromě luxusně vypadajících fotografií na sociálních sítích prý zatím nic jiného nepředvedla. Údajně se od manželského páru začínají odvracet i firmy, které s nimi chtěli spolupracovat. Jak prozradili Marešovi kolegové, lidé přestali na jejich reklamu na sociálních sítích reagovat. Prý propagují jen drahé věci, které si většina nemůže dovolit. Oblibu fanoušků by jim snad nyní mohlo zajistit snad jen miminko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden