Moje šťastná hvězda

Monika Marešová: Odhalila své soukromí

Svůj soukromý život si vždycky střežila, ale poslední dobou ho začíná sdílet víc a víc. Z jakého důvodu? Manželka moderátora Leoše Mareše (43) Monika Marešová (44) přiznala spoustu věcí z jejich soukromého a intimního života.

Plánují rodinu

Marešová například na rovinu přiznala, že s Leošem plánují miminko. Prý s ním touží založit rodinu, ale nikdy předtím to takhle veřejně nepronesla. Poté také přiznala, že má plastiku prsou, a také to, že se jí prý díky Leošovi změnil život.

Proč Marešová zničehonic zveřejnila tak soukromé informace? Údajně za tím stojí propagace koncertu jejího muže. Vstupenky na Leošův koncert totiž údajně nejdou tak na dračku, jak oba manželé očekávali.

Jde jí jen o peníze

Tím pádem musí odhalit věci, které dřív dělat nechtěli.Tím, že Monika svým fanouškům tak trochu odtajnila jejich soukromí, mají lidé pocit, že jsou Marešovým zase o něco blíž, a tím pádem začnou o koncert jevit větší zájem. Koneckonců Marešová vstupenky na koncert propagovala i veřejně, takže to není žádné tajemství.

Monika se na sociálních sítích prý přetvařuje jen kvůli dobré reklamě a pozitivním reakcím. Mareš se údajně bojí, že budou jeho koncerty propadákem a přijde o dost peněz.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden