Moje sladké tajemství

Můj bývalý manžílek za moc nestál a tchyně byla příšerná můra

Moje sladké tajemství

Když Jarka propadla panice, že zůstane už navždy sama, vybrala si prý toho nejhoršího darebáka, který byl zrovna poblíž.

Jaroslava Obermaierová (76) se v manželství tak zklamala, že už si žádného dalšího chlapa nespustila do života. Zůstala tak na všechno sama a musela se moc ohánět, aby sebe a syna uživila.

Není divu, že Jaroslava Obermaierová (76) působí na první pohled jako velice rázná žena. S touto vynikající českou herečkou se totiž osud nikdy nemazlil. Nejen, že kdysi zůstala úplně sama na výchovu nemocného syna, ještě jí někteří diváci nemohli odpustit, že hrála v normalizačním seriálu 30 případů majora Zemana.

Pohádky si musela číst sama

Naštěstí to Jaroslava vždy dokázala hodit za hlavu. Žádný z jejích kritiků totiž ani netušil, jakými těžkostmi si kdysi musela projít. Obermaierová se také nikdy netajila tím, že kvůli finančnímu zabezpečení musela brát role tak, jak přišly. Na to, aby přemýšlela, zda jí některý film později neublíží, neměla kvůli starostem o syna vůbec čas.

Ostatně, neúnavnou píli měla herečka už v genech. Její maminka totiž musela odjakživa tvrdě pracovat, takže se její dcerka musela zabavit po svém. Jarka si tak pohádky, které odjaživa

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden