Můj čas na kafíčko komerční sdělení

Můj čas na kafíčko pro vaše HOBBY a volný čas

NOVINKA z vydavatelství RF Hobby

Magazín, který si zamilujete již při prvním prolistování, je plný skvělý tipů a užitečných rad pro vaši zahradu, ale také kreativního tvoření a vychytaných nápadů, osvědčených receptů, inspirací pro vaši chatu či chalupu, povídání o mazlíčcích a dalšího zajímavého čtení.

Velká úroda je tady! To je hlavní téma srpnového čísla, které vám napoví, jak naložit s celou řadou ovoce a zeleniny, která dozrává právě teď, ve druhé polovině letních prázdnin. Nejen že si tuto vitaminovou bombu užijete začerstva, dá se také efektivně uchovat na zimu. Přečtěte si, co všechno si můžete připravit.

V aktuálním čísle si také přečtěte o dožínkách, vyrobíte si s námi dožínkový věnec, na stránkách věnovaných zahradě se dozvíte, co pěstovat v srpnu a jak na zelené hnojení, jak pěstovat na zahradě jehličnany, jakou zeleninu dát vedle sebe, aby si navzájem jednotlivé druhy pomáhaly, nebo proč si pozvat do jezírka ropuchu.

Nezapomněli jsme ani na bylinky – pojďte se blíže seznámit se saturejkou a královnou bylinkové zahrady diviznou.

Těšte se na kreativní tvoření, které najdete hned na několika stránkách. V rubrice Vychytané nápady budeme kouzlit z palet a bedýnek a vyrobíme si z nich užitečný stůl ke grilování, odkládací stolek na přesazování rostli i líbezný konferenční stolek.

Inspirací je i krásná dekorace ve venkovském stylu, kterou si uděláte ze staré bandasky. V rubrice Šikovné ruce spolu proměníme mušličky v krásnou vzpomínku na dovolenou. A v rubrice Dekorace představíme zajímavé a krásné šperkovnice, které zvládnete, i když s tvořením teprve začínáte. V rubrice Vyrobte si budeme čarovat z medu. Udělejte si s námi slaďoučké karamelky i voňavý medový likér.

Chalupáři si určitě nenechají ujít rubriku Chata a chalupa, kde najdou příjemnou inspiraci i praktické tipy a rady na zvelebení svého letního sídla. Že chalupu nemáte, ale moc byste si ji přáli? Není problém mít úplně nové stavení ve starobylém stylu. Poradíme, co vše k tomu potřebujete. Co s tím, když je nedostatek místa? Jak vyřešit clonění?

Nejen na tyto otázky najdete odpověď  v srpnovém čísle svého nového hobby magazínu.

Nechybí ani vyzkoušené recepty, tentokráte sáhneme do první úrody a zpracujeme meruňky, rajčata i papriky a také poradíme skvělé recepty slunné Itálie. V rubrice Naši mazlíčci si přečtěte o bíglovi, skvělém pohodáři, roztomilém, temperamentním, přátelském a stále dobře naladěném čtyřnohém parťákovi.

Seznamte se s činčilou a přečtěte si, jak správně krmit kočku. Babiččiny rady také určitě přijdou vhod a s rubrikou Kam na výlet se s námi vydejte na místa, kde si můžete sami natrhat čerstvé ovoce nebo zeleninu.

Právě vyšel časopis plný šikovných nápadů. Časopis, který nikdy nevyhodíte a budete se k němu stále rádi vracet.

Titul objednávejte ZDE

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden