Můj kousek štěstí

Můry přitahovala negativní zóna

Lidé v tom domě měli psychické problémy a umírali tragicky. Na zdroj škodlivé síly mě upozornil tanec nočních motýlů. A pak stačilo málo! Pověsit na to místo zvonkohru.


Dlouho se zabývám odhalováním negativní energie v domech. Jsem touto činností známá po svých známých i okolí, a tak se na mě lidé obracejí často. Snažím se jim pomáhat, jak to jen jde.


Někdy mi ale dokážou práci ulehčit zvířata nebo dokonce rostliny, které v takovém prostředí žijí nebo rostou. Jednou mi takto ve starém domku na břehu řeky, kam mě pozvala jeho majitelka ze zoufalství, neboť si již nevěděla rady, poradily můry. Paní domek podědila a velmi se obávala nemoci, která byla pro všechny její předky prokletím. Všichni skončili tragicky. A hlavně několik let před smrtí měli vážné psychické problémy.


Lezla po mně havěť


Přes den jsem v domku nic podezřelého nepostřehla, dům nevykazoval žádný nepříjemný aspekt. Zoufalá žena mě ale přesvědčila, abych v domě přespala. Aspoň jedinou noc. A měla pravdu. Dům se po setmění změnil v hotové mraveniště všeho nemožného. Ten nejsilnější pocit, co jsem z toho měla, byl, že mi po těle leze všechna možná havěť, kterou si lze jen představit.


Přestala jsem se divit, že se lidé z takových nocí zbláznili a nakonec svůj život ukončili. Nedalo se to vydržet. Musela jsem vstát, byly dvě hodiny ráno. Posadila jsem se do křesla a ponořila se do přemýšlení. Meditovala jsem si, když tu najednou přiletěla otevřeným oknem můra, po ní druhá a třetí. Jejich zmatené létání po pokoji se změnilo v ladné kruhy až jakýsi tanec.


Našla jsem řešení


Sledovala jsem je. Opisovaly kruh v té části místnosti, kde se nacházela postel. Vzala jsem virguli a začala ten prostor měřit. Ano, byl nejhorší z celého domu. To zlo vycházelo z místa, kolem kterého můry kroužily. Přesunout postel by bylo možná řešení. Odstrkala jsem ji do opačného rohu, kde virgule ukazovala lepší podmínky. Jak jsem ale ulehla a začala upadat do polospánku, těžké sny tu byly zase. Usadila jsem se zpátky do křesla a pustila si hudbu.


Meditační, nějaké zvonky. A při nich jsem najednou usnula, ani jsem nevěděla jak. Že by pomohla zvonkohra? Rozvěsit po domě zvonečky? Ve východní Asii věří, že jejich zvuk dokáže harmonizovat vibrace a odhánět zlé duchy. Za pokus se to stojí! Rozvěsily jsme s paní majitelkou zvonky a já se rozhodla experiment ověřit tím, že přespím další noc. Spala jsem jako dřevo. Zvonky tiše cinkaly až do rána. Nevím, jestli to byla sugesce, ale majitelka domu mě několikrát telefonicky ujistila, že od té doby, co jsou v domě zvonečky, se nic zlého nikomu nestalo.


Iva (61), Prostějov

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden