Moje šťastná hvězda

Musel vyhlásit osobní bankrot

V současnosti stále splácí své finanční resty z minulosti. Herec MAREK TACLÍK (47) se přitom mnohdy zadlužil úplně zbytečně.

Ještě loni se dluhy herce Marka Taclíka (47) pohybovaly kolem čtyř milionů korun a nyní to o moc lepší asi nebude. Jak se k nim ale hvězda ze seriálu Kriminálka Anděl vlastně dostala?

V roce 2016 ho například chytil revizor bez jízdenky a Marek tak dostal pokutu. Na tu ale zřejmě zapomněl a po čase mu přišla upomínka. K placení se ale neměl, a tak mu naskákaly pořádné úroky.

Peníze má ale dlužit ještě sociálce a také bance, což se s ním táhne už celých čtrnáct let. Když zjistil, že se z finančních problémů jen tak nevymotá, a hrozila mu i exekuce, byl nucen vyhlásit osobní bankrot.

Splácí, co to jde

Marek toužil po tom, aby dluhová smyčka kolem jeho krku konečně trochu povolila. Už před časem žádal o splátkový kalendář, ale bohužel ho špatně sepsal, a tak byl zamítnut. Až teprve v roce 2019 se mu podařilo vyjednat si splátky.

Každý měsíc mu proto z účtu odchází přes dvacet tisíc korun, které putují do insolvenčního řízení. Když měl Marek práce až nad hlavu, nebyl to pro něj zas až takový problém. Jen za reklamy si měl vydělat až šestimístné cifry. V současné situaci už to ale asi bude jen horší.

Musí se starat o rodinu

Taclíkovi se nejen snížily příjmy, ale navíc se mu zvýšily výdaje. Začátkem minulého roku mu totiž partnerka Pavla (32) porodila syna Antonína.

Do toho se ještě společně starají o jejich prvorozenou dceru Matildu (3) a Marek má co dělat, aby se o všechny zvládl finančně postarat. Nechce, aby jeho děti a manželka strádaly, a jeho dluhy mu teď dost ztěžují situaci. Snad se z nich dostane.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden