Moje šťastná hvězda

Musela dlouho čekat na svobodu

Moje šťastná hvězda

I když byla krásná, neměla ani vindru. Ano, řeč je o půvabné herečce Claudii Cardinal (83), kterou manžel Franco Cristalgi (†67) držel v izolaci od okolního světa.

Těžko říci, kde začít, když si máme povědět něco o Claudii Cardinale (83) a jejích láskách. Vždyť herečka, kterou u nás proslavil především dechberoucí western Tenkrát na západě, měla až dosud tak dramatický život, že by vyprávění o něm vydalo na román. Claudia se narodila v Tunisu do italské katolické rodiny, která pod horkým africkým nebem žila již třetí generaci.

Neměla to snadné

A aby to bylo ještě komplikovanější, tak se u nich doma mluvilo jenom francouzsky. Sama Claudia měla jako dívka velice přísnou výchovu. Nesměla promluvit, pokud nebyla tázána, a tak prý raději nemluvila vůbec.

Navíc si myslela, že není dost hezká, takže se raději držela v ústraní. Obdivovatelům ženské krásy však

Zbývá vám 65% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden