Můj kousek štěstí

Museli se rozvést, aby zjistili, že patří k sobě

Můj kousek štěstí

Na jednu z nejobsazovanějších hereček sedmdesátých let mohl být její muž právem hrdý. Tak, jako ona na něj

Potkali se na studiích a už od té doby se dá hovořit o životní lásce. Vzali se poprvé. Nevyšlo to. Vzali se podruhé a rozdělil je až nemilosrdný osud.

K divadlu měla blízko už od dětství. Její maminka pracovala jako účetní v karlovarském divadle, takže svou malou dceru s sebou čas od času brávala do práce. Dopadlo to tak, že si Daniela Kolářová (74) už ve svých devíti letech zahrála svou první roli ve hře Císařovy nové šaty a tehdy jistě netušila, že si ten večer vyslechne první z mnoha potlesků ve svém životě.

Herectví ji ale lákalo, proto se rozhodla, že zkusí udělat zkoušky na divadelní fakultu. A vyšlo to. Začala studovat DAMU a během studií se seznámila se svým osudovým mužem Jiřím Ornestem (†70), který byl jejím spolužákem a později také životním partnerem.

Začali spolu chodit během studií a už tehdy bylo jasné, že to bude velká láska. Měli oči jen jeden pro druhého. „Já jsem už od divadelní fakulty chodila se svým budoucím manželem, takže mě jiní muži

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden