Můj kousek štěstí

Museli si na sebe počkat, rozhodně to ale stálo za to

Můj kousek štěstí

Osud před lety moudře svedl dvě zlomené duše dohromady a z krásného přátelství dvou kolegů se nakonec stala láska na celý život.

Tajemství jejich spokojeného manželství tkvělo hlavně v toleranci a vzájemné podpoře. Nikdy si nic nevyčítali ani nezakazovali, právě proto jim to tak báječně klapalo dlouhé desítky let.

Příběh velké lásky a přátelství, tak by se dalo popsat stabilní manželství Jany Hlaváčové (85) a Luďka Munzara (†85). Než ale mohli být spolu, museli si projít vztahy, které neskončily vůbec šťastně. Oba si prožili své.

Moudrý osud dal ale nakonec tyto dvě zlomené duše dohromady a vznikla silná a upřímná láska, která se jen tak nevidí. Ovšem ani začátek lásky těchto dvou hereckých legend nebyl snadný. Luděk Munzar a musel ženu svého srdce

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden