Můj čas na kafíčko

Musí být po jejím a odnáší to manžel?

Herečka Sandra Nováková (37), zářící v seriálu Modrý kód a také Ordinace, si myslela, že už našla svého „pana božského“ na celý život. Jenže jejich vztah prochází krizí. Se svým přítelem Vojtěchem Moravcem (32) se prý v poslední době pořád hádají. Kvůli čemu?

Zatímco před rokem si užívala společnou dovolenou v Thajsku, letos se jí nedaří a trápí ji problémy. Prý je za tím její výbušná povaha. Sandra Nováková (37) je sice něžný a jemný typ ženy, ale dokáže se chovat i dost nepříjemně a povýšeně, což by do ní nikdo neřekl. Podle toho, co o ní říkají její kamarádky a známí, tak si vždycky myslela, že může mít téměř cokoli a šla do všeho po hlavě. To platí i v případě mužů. Sandra se nezdá, ale v mladí prý byla pořádné číslo. Nic ji neodradilo od náročných výzev či těžkých zkoušek a nikdy nebrala ohledy na to, jak to vezmou ostatní. Když se jí něco nelíbilo, hned to řekla a okamžitě to přestala dělat.

Když ji to nebaví, řeší to po svém

To platilo i v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hrála zdravotní sestřičku, která ji proslavila. Její popularita tehdy velmi rychle stoupala a herečka si to náramně užívala. Časem ji však role omrzela, proto se rozhodla, že odejde do jiného seriálu. Takhle je to podle jejích kolegů údajně pokaždé. A výjimkou není ani seriál Modrý kód, v němž momentálně hraje doktorku Alexandru Růžičkovou. Údajně jí tato role kromě tučného honoráře nic moc nepřináší. Takže by byla schopná i odejít, ale kvůli smlouvě nemůže. Už i její kolegové si prý na ní začali stěžovat. Prý je velmi panovačná, tvrdohlavá a nejraději by chtěla, aby všechno probíhalo podle ní. Jenže takhle to v seriálu nefunguje a herečka je nucená se přizpůsobit.

U mladých mužů je hodně žádaná

Na vině ovšem není jen její chování, ale také závist ze strany kolegyň, protože jim vadí, že přitahuje mužskou pozornost. Herečka má sice svého partnera Vojtěcha Moravce (32), ale to neznamená, že se občas nepodívá po jiných.

Muže však nepřitahuje pouze její velký temperament, ale i vzhled. Přestože už jí bude čtyřicet, tak vypadá, že je jí minimálně o deset let méně. Dokonce po ní několikrát chtěli v obchodě občanku. Prý si připadá spíš jako puberťák než jako žena v sedmatřiceti letech, ale prý ji to těší. Mladistvý vzhled také hodně přispívá zájmu a pohledů ze strany mužů. A jak to má se svým partnerem?

Proč stále otálí se svatbou?

I když má s Moravcem syna Mikuláše (3) a říká se, že dítě vztah více upevní a spojí, tak u této dvojice to asi nehrozí. S partnerem se totiž hádá a dělá mu samé naschvály. Kvůli čemu? Prý je za tím Moravcova údajná nevěra.

Sandra se totiž od jednoho z jeho kamarádů doslechla, že manžel volný čas tráví s cizí ženou, dokonce s ní jezdí i na výlety mimo Českou republiku. Když se to herečka dozvěděla, dělala šílené žárlivé scény.

Svého miláčka miluje a je ochotná se ho držet zuby nehty. Brání si ho jako lvice. Ale cítí to Vojta stejně? Už nějakou dobu mají doma tichou domácnost. Proč by si ale Moravec hledal milenku? Protože se herečce nechce k oltáři? Ačkoli prý byla Sandra už párkrát zasnoubená, nakonec ke svatbě nikdy nedošlo, protože ještě předtím došlo k rozchodu. Proč tedy neměli svatbu?

Pořád jí něco vadí

Když se jich na to někdo ptal, vyhýbali se tomu jako čert kříži. Pokaždé to nějak zamluvili. Podle jedné ze Sandřiných kamarádek je to hereččinou panovačností. Prý na přítele nebere ohled.

Ráda si zajde ven s kamarádkami, zajede si sama na dovolenou a chodí z práce pozdě domů. Kdyby ale něco z toho udělal její partner, tak by byl oheň na střeše. Sandra je žena, která žije přítomností a o budoucnosti moc nepřemýšlí. Přijde jí zbytečné, aby něco řešila dopředu. Jenže jestli tento názor Vojta nesdílí, nebylo by překvapením, kdyby si našel někoho jiného. Pokud by do toho všeho Sandra odešla z práce a k partnerovi se by se i nadále chovala tak, jak se chová, může se stát, že toho bude časem hořce litovat.

Dokázala by si i v takové situaci poradit? Prý to nastalo už dříve, když přišla o práci i o střechu nad hlavou. Teď má ale tříletého syna, který potřebuje mámu a chce, aby se o něj starala, ne někoho, kdo odejde od rodiny. Jak to se Sandrou a jejím partnerem dopadne? Vezme si někdy rady ostatních k srdci, nebo si bude dělat stále všechno po svém?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden