Můj čas na kafíčko

Musí ještě hodně posílit prsa

Že Lucie Bílá (53) svého svalovce Radka Filipiho (36) miluje skoro stejně jako svoji práci, to už víme. Že už asi tři roky váhá, jestli si ho má vzít, ač ji xkrát požádal o ruku, to je taky jasné. Desítky zamilovaných ťuťu a ňuňu fotek a videí všechny přesvědčují, jak úžasný je jejich vztah.

Radek ji dokonce má kdesi mezi těmi svaly i vytetovanou. Naposledy prý přidal nápis, že je to navěky. To ale ještě Hanka Zaňáková alias Lucie netušila, koho že to doma opravdu má. Její přítel se totiž probojoval na mistrovství světa v benchpressu.

To si lehnete na lavici, nad vás naloží činku a vy se ji snažíte vytlačit nad prsa. Radek tedy vytlačil 180 kg. „Ten můj kluk na to mistrovství jede! Bude reprezentovat naši zemi a sám sebe. Jsem na něj moc pyšná. Přála bych mu, aby se na tu bednu dostal,“ hlásila Bílá nadšeně ve videu přímo z posilovny. Bednou myslí stupně vítězů. Vzhledem k tomu, že světový rekord v této disciplíně je 487,6 kilo, budou muset ještě v Otvovicích prsa přece jenom ještě trochu posílit.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden