Můj kousek štěstí

Musí na něho dřít!

Došlo k překvapivé výměně rolí! Dva roky po svatbě s Jiřím Langmajerem (55) stanula Adéla Gondíková (47) před šokující skutečností. Najednou je ona tou, která živí rodinu. Jak je to možné? Co se stalo s Jiřím, ještě nedávno kráčejícím z jednoho natáčení ke druhému?

„Jirka vlastně nic nemá,“ povzdechla si sympatická tmavovláska. „Všechno se zrušilo, včetně natáčení v Thajsku, ale to se snad jen posune,“ doufá posmutnělá Adéla. Navíc když ještě Langmajer před časem natáčel, kdosi mu podstatně znepříjemnil život.

Mít dokonalý trávník je sice také pořádný kumšt, Na benzin do sekačky ale musí přispět Adéla.

Rozhlásilo se o něm, že chytil koronavirus, přitom byl jen nastydlý. Zuřil jako lev. „Jirka říká, že zažívá poprvé v životě, že do práce chodí víc žena, tedy já, a on doma myje nádobí a stará se o zahrádku,“ konstatuje Gondíková, která má to štěstí, že hraje v seriálu Sestřičky a moderuje v rádiu.

Zhrzený umělec tak nyní se stejným zápalem, s nímž hrál Hamleta, pečuje hlavně o zahradu. Už to tam podle všeho vypadá jako ve skleníku Fata Morgana v pražské Troji a Adéla se bojí, že ji precizní Jiří brzy začne vyhánět z trávníku, aby mu ho nepošlapala. A to ještě očividně není všem dnům konec.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden