Můj čas na kafíčko

Musí sama živit celou rodinu?

Můj čas na kafíčko

Její přítel ženám tvrdil, že je nezadaný. Vzala ho na milost, ale starat se o rodinu stejně musí sama...

Herečka Aneta Krejčíková (30) kdysi vystupovala v nekonečném seriálu jako protivná puberťačka. Od té doby prošla její postava v Ulici vývojem, včetně očekávání potomka s kantorem. Pak zmizela do Berlína, ale teď se opět vrací...

Aneta si v minulém roce prošla krizí, partnerskou i pracovní. S přítelem Ondřejem Rančákem (37) vychovává syna Bena (3) a dceru Antonii (1,5). Podle toho, co uváděla na sociálních sítích, to skoro vypadalo na rodinnou idylku. Opak je ale pravdou.

Nevěru mu odpustila

Její partner, učitel tělocviku a příležitostný fitness trenér, se jako domácký typ příliš neosvědčil. Anetě měl být i nevěrný. Když ho média konfrontovala se zprávami, které posílal své údajné milence, zahrál

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden