Moje sladké tajemství

Musí se rozhodnout. Úspěšná kariéra, či láska?

Přibývají vážné obavy o budoucnost jejich čerstvého vztahu.

Svůj vztah herečka Eva Burešová (27) a kuchař Přemek Forejt (33) měsíce tajily. A měli k tomu zřejmě důvod. Nejtěžší zkouška je totiž teprve čeká a možná si sami nejsou jistí, zda to jejich láska dokáže přežít!

To, že herečka Eva Burešová (27), která je hlavní postavou v diváky milovaném seriálu Slunečná, tajila svou lásku k televiznímu kuchaři Přemku Forejtovi (33) vysvětlovala tím, že se bála, že sin a ní budou lidé ukazovat, pokud jim vztah nevyjde.

Jenže ještě ani zdaleka nejsou za vodou. Současná situace, kdy jsou kvůli vládním opatřením nuceně zavřené restaurace, včetně té, kterou Forejt vlastní, jim totiž dala společný čas, který už se nebude nikdy opakovat. Dokážou ale tihle dva ustát, co se stane, až si věci vrátí do normálu?

Tušila už dopředu problémy?

„Já jsem neměla v plánu ten vztah tajit. Já jsem chtěla jenom čas, abychom se s Přemkem mohli poznat, zjistit, jestli to má smysl, nebo ne. My bychom určitě dali fotku ven, protože to taky chceme, taky chceme, aby každý věděl, že se máme rádi, že jsme tu spolu, že jsme se našli a že to je hezký.

Ale chtěla jsem to zveřejnit sama,“ říká Burešová a z jejích slov je jasné, že ani ona z počátku nejspíš nevěřila, že by její spojení s Forejtem mohlo fungovat.

A přestože o tom veřejně nemluví, I jí musí být jasné, že to, jak žijí teď je do budoucna neudržitelné a pokud chtějí zůstat spolu, bude muset jeden nebo druhý společné lásce přinést velkou oběť.

 

Vzdá se zavedeného podniku?

Forejt totiž už roky provozuje velmi úspěšnou restauraci v Olomouci a za normálních okolností jí musí věnovat hodně času. To, že teď tráví většinu dní s Evou v Praze tak rozhodně asi nebude standard do budoucna. A přestože poté, co se jeho byznys dobře rozjel se ho mnozí ptali, jestli neuvažuje o stěhování do hlavního města, on vždycky odmítal.

„Mně se líbí to, že jsme v Olomouci, že nás to dělá jinými, a pro mě už tehdy byla obrovská výzva otevřít restauraci v Olomouci a naplnit ji. Vlastně se tak stalo a jsem na to hrozně pyšný,” říká hrdě.

A právem, jeho podnik byl několikrát zařazen do nejrůznějších žebříčků, vyhlašujících ta nejlepší kulinářská místa. To ale není jediná věc, která vlasatého kuchaře drží na Moravě. V brně totiž žije se svou maminkou i jeho dcera Stella (6).

V Olomouci asi točit nebude

Oproti tomu Eva má svůj život v Praze. Její kariéra se v poslední době rozjela na plné obrátky a jak by potvrdila asi většina jejích kolegů, velké příležitosti mimo hlavní město moc nečekají. Rozhodně ne ty seriálové, které jsou zároveň nejlépe placená.

A vzhledem k tomu, že na natáčení bývá nástup často ve velmi brzkých ranních hodinách, v podstatě to znemožňuje dojíždění. Jenže tím se zamilovaný pár dostává do téměř neřešitelné situace. Buď jeden z nich ustoupí a tím pádem svoji práci tak trochu pověsí na hřebík nebo budou muset budovat vztah na dálku.

Budou muset sundat růžové brýle

Je jasné, že teď, když jsou na začátku a doslova poblázněni jeden druhým se téhle věci asi moc neobávají. Přece se říká, že láska hory přenáší. Jenže tak to bývá většinou jen v pohádkách.

Dohady o tom, čí kariéra je důležitější a tím pádem, kdo by měl ustoupit by mohly do budoucna velmi narušit zatím tak idylický svazek. A ani varianta, kdy by byli tři sta kilometrů od sebe není bez rizika.

Takové soužití vyžaduje od obou velkou míru tolerance, důvěry a hlavně schopnosti být sám. Už mnoho jiných páru před nimi sin a tomhle vylámalo zuby a po čase museli přiznat, že jejich láska prostě odloučením vyprchala.

A tak zatímco se drtivá většina obyvatel už nemůže dočkat, až se život vrátí do svých normálních kolejí, tihle dva by si nejspíš společný čas, který jim to darovalo, rádi užívali I dál. Přestože jim musí být jasné, že dříve nebo později se tvrdé realitě budou muset postavit čelem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden