Moje šťastná hvězda

Musí si ho žena začít hlídat?

Herec Filip Čapka je čím dál víc v kurzu. Pár let před padesátkou bylo na čase.

Hvězda seriálu Ulice FILIP ČAPKA (46) začal být aktivní na sociálních sítích, kde si získal spoustu příznivců a chválí ho i svobodné kolegyně.


Poté, co se objevil v nekonečném projektu Ulice, začal být opravdu známou tváří. Sympatický Filip Čapka (46) dostal zhruba před rokem nabídku na jednu z hlavních rolí v nováckém seriálu, o které prý nepřemýšlel ani minutu.


„Je to další můj splněný sen. Když mi zavolali, vnitřně jsem se radoval a nabídku jsem ihned přijal,“ řekl s nadšením. To v té době ale netušil, jak moc oblíbeným se stane.


Se seriálovou manželkou si měli padnout do oka hned první den.

Začal se víc ukazovat

Přesto, že mu dává hlavní role pořádně zabrat, stíhá se věnovat i sociálním sítím. „Založil jsem si instagramový profil a aplikaci Tik Tok, na kterou natáčím vtipná videa.

Mladou generaci to baví, hodlám v tom tedy pokračovat,“ nechal se slyšet. Vše to ale začalo ve chvíli, kdy se začal pohybovat po boku krásné kolegyně Hany Baroňové (36), se kterou si rozumí patrně víc, než asi čekal.

Prošel sice několika seriály jako Cesty domů nebo Kukačky, ale až Ulice ho proslavila u mladšího publika. Je vidět, že Filip má co říct a kontakt s mladými lidmi mu dělá očividně dobře.

„Jste vtipný, bavíte nás,“ zněl jeden z mnoha komentářů na jeho video. Nejvíc ho podle všeho baví zájem žen. Dočkal se dokonce pochvaly i od hereckých kolegyň.

Kristýna Frejová (49) mu pod jeden z příspěvků doslova napsala "Miluji tě" a pár srdíček. Jeho manželka, herečka známá z Vyprávěj Zuzana Čapková (45) to však nejspíš bere s humorem.

Ostatně je zvyklá, že když Filip hraje představení v divadle, rád se poté s fanynkami pobaví v divadelní kavárně o svém výkonu. Z jeviště také pomrkává na ženy v prvních řadách.

Filipova manželka Zuzana.

U žen je oblíbený

Teď má nové obecenstvo na sociálních sítích, kde je mnohem jednodušší poslat si zprávu či fotku, čehož si je Čapka dobře vědom.

Nevinný flirt mu asi žena dopřeje. Vždyť to není poprvé, co se na veřejnost dostala informace o tom, že je Filip u žen oblíbený. Svého času měl na jevišti žhavé scény s kolegyní Evou Josefíkovou (31), které údajně přerostly v něco víc.

Je zjevné, že si dobře rozumí i s Hanou Baroňovou z Ulice. Jenže tím to asi u sympatického herce končí. Sám se chlubí tím, že ve volném čase neprohání ženy, ale spíš se věnuje zahradničení, kutilství a nově tedy i komunikaci na sociální síti. V dnešní době je to ale pro herce nutnost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden