Moje šťastná hvězda
Musí Vignerová partnerovi trpět nevěry?
Musí Vignerová partnerovi trpět nevěry?

Jednou nevěrný, vždy nevěrný, tvrdí někteří lidé o Petru Kolečkovi (40). A Aneta Vignerová (36) to má brát hodně špatně. 

Malovala si krásnou rodinu, hodného manžela a všeobecnou pohodu. Jenomže Aneta Vignerová (36) podle všeho poznává, že realita je jejím snům na hony vzdálená.

Měli spolu dítě, ale on si klidně odskočil jinam.

Mnoho lidí si myslí, že má, co  chtěla, protože si s Petrem Kolečkem (40) vůbec neměla začínat. Navíc to není tak dávno, co ji podváděl s herečkou ze seriálu ZOO Denisou Nesvačilovou (33). Pendloval mezi nimi, chvíli sliboval lásku jedné, chvíli druhé. Korunu všemu nasadil, když Nesvačilové slíbil romantický víkendový výlet a místo toho si tajně vzal Vignerovou. 

Syn v ohrožení života

Dokonce i někteří známí Vignerové se teď celkem logicky ptají, co asi s nevěrníkem mohla čekat. Shodují se, že předělat takového člověka prakticky nelze. Na druhou stranu Kolečko ukázal, že jako otec Jiříka (4) je skvělý. A partnerku podržel v těžkých chvílích. Vyplulo totiž na povrch, že manželé mají za sebou chvíle hrůzy.

Malý klučina kvůli zvětšeným nosním mandlím nemohl často ve spánku dýchat, a dokonce upadl do kómatu. „Prostě na chvíli vypnul. Třeba třicet vteřin nedýchal,“ potvrdila Vignerová. Řešením byla operace, která naštěstí dopadla úspěšně. Scenáristovi je třeba přiznat k dobru, že celou dobu sekal latinu a o rodinu se příkladně staral.

Lidé mu moc nevěří

Jenže jakmile se ukázalo, že je klouček mimo nebezpečí, podle mnohých se zase vrátil ke „starému způsobu života“. Na druhou stranu je otázka, co všechno z toho, co se povídá, je pravda. Jestli náhodou Kolečko nemá „psí hlavu“ tak nějak automaticky za to, co svým partnerkám v minulosti prováděl.

Najde se spousta lidí, kteří to odsuzují a nemají ho za to rádi. A určitě by si nenechali ujít žádnou příležitost, jak si do něj rýpnout a trochu mu to „osladit“. Třeba právě zveličenými informacemi. Objevují se totiž i hlasy, které tvrdí, že důvodem, proč Aneta Vignerová  vypadala poslední dobou sklesle a smutně, byla právě nemoc jejího syna.

Což zní docela logicky, protože modelka je skvělá máma a o Jiříka měla obrovský strach. Časem se jistě dozvíme, jak vážně to scenárista Kolečko s manželstvím myslí a jestli dokáže být věrný. Skeptiků je hodně, najdou se však i tací, kteří mu věří.

Související články
Moje šťastná hvězda / 25.10.2024
Herečka ze seriálu ZOO poslední měsíce jen zářila vedle svého partnera Michala. Jenomže se mluví o tom, že Denisa Nesvačilová (33) a pohledný sympaťák už pár netvoří. Podle všeho mladý právník nezvládl humbuk, který se kolem známé herečky neustále odehrával. „Můj přítel je chytrý kluk. Ví, co to obnáší se mnou chodit,“ tvrdila přitom ještě nedávno […]
Moderátorka Inna Puhajková (38) svého partnera, zpěváka Adama Janotu (30), dlouho tajila. Dnes se jím ale chlubí a působí spolu jako dvě zamilované hrdličky. Jestli si ale myslíte, že se blíží okamžik, kdy vztah posunou na další úroveň, tak se pletete. Moderátorka se před oltář nehrne. „Zásnuby nebo svatba nejsou na pořadu dne. V žádném vztahu jsem nikdy netlačila partnery před […]
reklama
Do nového domu se herečka Lucie Zedníčková (55) ze seriálu Kamarádi velmi těšila. O malebném statku v jižních Čechách snila dlouho, jenže realita byla nakonec zatraceně jiná. Rekonstrukce jí vzala snad všechnu energii i peníze, a ačkoli byla na konci vidina romantického hnízdečka s novým partnerem, kterého před světem zatím úzkostlivě tají, občas se jí prý zmocňují pochybnosti, zda udělala dobře. S hrůzou zjistila, […]
Můj kousek štěstí / 25.10.2024
Krásná herečka prý není sama. Láska si ji asi našla dost nečekaně a na místě, kde by se jí nenadála. Už několik měsíců se prý snaží mlžit a možná k tomu má dobré důvody. Nedávno se mluvilo o tom, že sympatická herečka ze seriálu ZOO randila s bohatým podnikatelem, se kterým jí to ale nevyšlo. Nyní se zdá, […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz